vineri, 18 noiembrie 2011

Pregatind gemul de prune






Mi-am dat seama, revazand pozele, ca nu pun deloc apa la gem, desi mereu am impresia ca e nevoie si de ceva apa. Mie imi place sa tai prunele jumatati, sa pun zahar peste ele si sa le las 24 de ore in vas. Prunele isi lasa sucul si le pun astfel la "copt" in cuptor la foc mic pana capata consistenta dorita.

11 comentarii:

  1. Marius, good morning
    I agree with you. The fruit turns water alone!
    Your photos are wonderful!!!
    And I do on my own jam and the children love them too!
    Many greetings and good weekend

    RăspundețiȘtergere
  2. Déjà le gel?
    Superbe série bien fruitée!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nie jestem miłośniczką dżemów, wolę zjeść surowe śliwki.Ty masz dżem, a ja ładne zdjęcia :-). Pozdrawiam

    RăspundețiȘtergere
  4. Prunele sunt printre preferatele mele.O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bardzo lubię śliwki. Najlepiej surowe, prosto z drzewa, choć powidła też są smaczne. Mój przepis na śliwki w słoiku to rozpołowić je, nakłaść do słoja i pasteryzować. Bez dodatku cukru. Same są słodkie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm, delicious! Nice series!
    Have a tasteful weekend!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hum!!! Que delícia. Só de ver as fotos já faz crescer água na boca!
    Bom week end.

    RăspundețiȘtergere
  8. Les mains sont toutes noires après avoir enlevé les noyaux mais la confiture est si bonne... ou la tarte, ne pas oublier la tarte...

    RăspundețiȘtergere
  9. I like prunes (delicious) and this serie. I wish you a pretty weekend Marius

    RăspundețiȘtergere
  10. Ar fi mai bine pentru a încerca şi de gust.

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar esti "gospodin"! :)
    Felicitari pentru a ta creatie dulce!

    RăspundețiȘtergere