sâmbătă, 1 februarie 2014

La partide noi, tot noi

Partidele din Romania (probabil ca si din alte parti) sunt doar organizatii de suprafata, lipsite de orice fel de ideologie, deontologie si morala. Sunt doar aparenţe ale partidului unic, Banii Publici, care graviteaza in jurul coruptiei generalizate. In cadrul lor vin si pleaca membri dupa cum dicteaza interesele partidului unic (daca exista acces sau nu la uriasa conducta pe care circula Banii Publici).

Partidul Miscarea Populara, care la fel de bine se putea numi Partidul Miscarea Populista, este un fel de cimitir al elefantilor din politica romaneasca.

Dupa ce a mimat ca este o "noua forta politica" si ca ar aduce "un suflu nou" in politica, PMP a inceput sa adune vechii politicieni din PDL: Elena Udrea, Cristian Preda, Theodor Paleologu, Ion Ariton, Camelia Bogdanici, Florin Secara, Florin Popescu, Florin Gheorghe, Andrei Volosevici, Dragos Bunea, Daniel Geanta, Ciprian Rogojan, Petru Movila, Adrian Gurzau, Marius Isaila, Daniel Funeriu, Gabriel Berca.

De remarcat ca unele surse mentioneaza simultan numele Camelia Donici si Camelia Bogdaneci la migranti in PMP, desi in mod oficial exista o singura Camelia Bogdanici! Foarte informati sunt asa zisii jurnalisti!

De exemplu, sursa http://www.dcnews.ro/2014/01/miscarea-populara-15-parlamentari-spune-eugen-tomac/ ne "informeaza" ca:

"Politicienii care au trecut la Mişcarea Populară sunt: Elena Udrea,  Theodor Paleologu, Ion Ariton, Camelia Donici, Florin Secară, Cirprian Rogojan, Daniel Funeriu, Gabriel Berca, Florin Gheorghe, Dragoş Bunea, Andrei Voloşevici, Florin Popescu, Camelia Bogdaneci, Marius Isăilă, Petru Movilă.".

Iar sursa http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/tomac-miscarea-populara-are-15-parlamentari-324673.html ne "informeaza" ca:

"Politicienii care au trecut la Mişcarea Populară sunt: Camelia Donici, Florin Secară, Cirprin Rogojan, Daniel Funeriu, Gabriel Berca, Florin Gheorghe, Dragoş Bunea, Andrei Voloşevici şi Florin Popescu.".

Cum numele anterior casatoriei al Cameliei Bogdanici este Vasiliu, poate ne explica "jurnalistii" pe ce baze au inserat in stiri fantomaticul nume Camelia Donici. Chiar daca internetul este volatil si informatiile pot fi sterse si modificate fara erata, am salvat paginile respective asa cum le-am preluat in momentul scrierii acestui articol. Astept sa vad daca se schimba ceva in stirile deja aparute.

Alt circ recent al migratiei politice a avut loc in PP-DD. De aceasta "alta forta politica" ("alt suflu nou"), creata chipurile ca sa "lupte cu ciocoii" (conform DD), se cam alege praful acolo unde conteaza, adica la varf.

Conform sursei http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/cum-dispare-pp-dd-324382.html, din 28.Ianuarie.2014,

"[...] UNPR a anunţat, ieri, înscrierea în partid a senatorilor Haralambie Vochiţoiu, Dumitru-Marcel Bujor şi Ion-Simeon Purec, aleşi din partea PP-DD. Alţi doi senatori PP-DD vor trece, probabil.  în tabăra puterii, urmând să aleagă între PSD, UNPR sau PC."[...]
"La alegerile din decembrie 2012, PP-DD a obţinut 21 de posturi în Senat. Cele 21 de locuri au fost obţinute în condiţiile în care pentru candidaţii PP-DD la Senat au votat  1.086. 822 de români. Până ieri, alţi 13 senatori părăsiseră PP-DD: 11 către grupul PSD (şase la PSD, cinci la UNPR),  şi doi către PC."
.

Deci, din 21 de senatori PP-DD, 13 plecasera inainte de 28.Ianuarie.2014 in partide din USL; 3 au plecat pe 28.Ianuarie.2014 in UNPR si doi erau in curs de plecare, nehotarati inca din ce gasca a mafiei USL vor face parte. Adica in final mai raman doar 3 senatori PP-DD, daca nu cumva se razgandesc si acestia.

Dupa cum se vede, este mult mai simplu sa te dai cu ciocoii decat sa te lupti cu ei :)) Iata cum voturile a peste 1 milion de persoane au ajuns practic exact la ciocoi, la cei care in actualul mandat cresc taxele, cursul de schimb si preturile, fara sa creeze locuri de munca si conditii favorabile pentru intreprinzatori.

Iata cat de usor este de manipulat electoratul, chiar si cel de buna credinta care incearca prin vot democratic sa inlature de la putere mafia politico-economica! Iata, in acelasi timp, cat de puternica este mafia politico-economica!!!

Altfel spus, "la partide noi, tot noi".

Este evident ca in aceste conditii romanii vor avea de indurat in continuare hotia crancena a banilor publici, lipsa locurilor de munca si salarizarea mizerabila, cu atat mai mult cu cat a intrat in vigoare noul Cod Penal care nu mai permite interceptarea convorbirilor telefonice fara informarea prealabila a urmaritilor penal.

Partidul celor 40% care nu merg la vot si care sa nu se bazeze pe toti migratorii politici inca nu s-a creat si probabil ca nu se va crea niciodata, desi ar fi singurul care ar putea schimba radical mersul Romaniei si ar putea inlatura de la putere prin vot democratic actuala mafie politico-economica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu