vineri, 15 aprilie 2016

Alegeri locale = circ electoral destinat legitimarii prin vot democratic a structurilor mafiote de stat

Am vazut in aceste zile cat de serioase sunt alegerile electorale. Nu ca s-ar fi epuizat aceasta tema, dar cine are timp sa le puna in evindenta pe toate?

Din cate am vazut, Marian Munteanu este cel putin un simpatizant legionar, ca sa nu zic membru cu drepturi depline. Probabil ca, in cazul putin probabil in care va castiga alegerile, va renunta la PNL ca sa se inscrie intr-un partid legionar declarat ca atare. Ce mare branza e traseismul?

Pe langa circul electoral ridicol, inutil si fara sens pentru oamenii normali, se dovedeste inca o data ca primariile sunt structuri mafiote de stat.

Lupta impotriva coruptiei inregistreaza clipa de clipa infrangeri zdrobitoare.

In Bucuresti, un singur primar (cel din sectorul 6) nu are inca probleme cu legea, dupa ce primarul sectorului 3 este acuzat ca a uitat sa plateasca niste zeci de milioane la stat.

Dar mult mai amuzanta si mai relevanta este situatia unei anonime primarii din Măldărești, judetul Vâlcea, care a ramas cu un singur angajat, restul de 11 persoane fiind deja trimise in judecata pentru fapte de coruptie!!! Conform sursei http://www.agerpres.ro/romania-colorata/2016/04/12/valcea-primaria-maldaresti-mai-are-un-singur-angajat-secretarul-primariei-restul-trimisi-in-judecata-pentru-coruptie-18-04-09,

"Situație fără precedent în comuna vâlceană Măldărești, unde primăria este condusă de secretar, acesta fiind, în prezent, singurul angajat al instituției. Restul serviciilor - economic, agricol, asistență socială etc - sunt asigurate de primăriile limitrofe, deoarece tot aparatul instituției, în frunte cu primarul și viceprimarul, a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție."!

Ce este o primarie in Romania? O structura locala de crima organizata de catre statul mafiot totalitar; o firma mafiota de stat, mica, mijlocie sau mare (dupa caz, in functie de marimea localitatii), care are ca obiect de activitate:

1. Deturnarea banilor publici si imbogatirea mafiei politico-economice,
2. Falsificarea pe banda rulanta a documentelor,
3. Crearea de prejudicii,
4. Tratarea inumana si degradanta a cetatenilor,
5. Cheltuirea aberanta a banilor publici,
6. Realizarea de lucrari publice, dupa caz: inutile, costisitoare, de calitate execrabila.

Ce ratiune de a exista pentru oamenii onesti au aceste odiosenii mafiote numite primarii? Absolut niciuna. Si totusi, exista!

Conform sursei citate, de-a lungul timpului la anonima primarie Măldărești s-au falsificat in timp peste 3.000 de documente!!! Adica s-au comis peste 3.000 de infractiuni numai de acest tip si s-a realizat un prejudiciu de 1 milion de lei. Ce risca infractorii? Mai nimic. Sursele nu precizeaza, la fel ca in cazul celor care dau in cap "cinstit", adica pe fata.

Astia care dau in cap societatii in mod indirect, dar in forma continuata, sunt mangaiati dulce pe crestet de legi odioase, care favorizeaza pe fata infractorii. Si nu este vorba doar de pedepsele blande ale rahatului de justitie romaneasca, ci de taxele aberante si nefiresti pe care simplii cetateni le platesc pentru a finanta mafia de stat, centrala si locala.

Rahatul de Ciolos, in "intelepciunea" lui de mafiot "tehnocrat", nu se deosebeste cu nimic de "netehnocrati". Nu s-a gandit nici el la altceva decat la majorari de taxe si la taieri de salarii (chiar si cu 25%, ca pe vremea austeritatii!), in loc sa elaboreze un cadru legislativ de cheltuire eficienta, rationala si judicioasa a banilor publici. Cum poata sa le treaca prin cap acestor ticalosi majorari de taxe, cand hotia este la putere in tara furtului bine facut?

Rahatii de la putere elaboreaza mereu amenzi aberante, pe fumat, pe trancanit si pe orice alta aiureala minora. Dar cand este vorba de coruptie generalizata si de infractionalitate globala la stat, nu am auzit pe nimeni de la putere sa vrea legiferarea unor amenzi penale pentru faptele urmatoare:
- Falsificarea unui document la stat de catre un functionar corupt:  amenda intre 10.000 de lei si 100.000 de lei;
- Pentru fiecare leu prejudiciu adus statului de catre functionarii corupti: amenda intre 10 lei si 100 de lei.

Ar mai avea vreun rahat corupt curajul sa riște in astfel de conditii?

De pilda, despre banditii din Primăria Măldărești s-a scris ca au falsificat peste 3.000 de documente. Pai mai indrazneau astia sa falsifice ceva daca aveau de platit 3.000 x 10.000 = 30.000.000 de lei?

Numele mafiotilor din Primăria Măldărești, platiti din bani publici ca sa... fure bani publici:

1. Ionel Dragu, primar;
2. Gheorghe Belciu, casier;
3. Veronica Crînguși, contabil,
4. Ramona Elena Neagu, funcționar de la achiziții publice,
5. Camelia Elena Andrei,
6. Adrian Ion Voican, angajat al Asociației Comunelor,
7. Constantin Ciocârlan, șofer,
8. Nicolae Zăbavă, șofer,
9. Cristian Aldea, referent agricol,
10. Dumitru Enescu, viceprimarul comunei,
11. Ștefan Popa.

Ce funcții pitorești au unii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu