Am vazut ca pe litoral in tot sezonul 2017 au fost amendati comerciantii pentru conditiile mizerabile de depozitare si preparare a hranei.
Mi se pare ca nici la evenimentele din Bucuresti lucrurile nu stau mai bine, dar, din moment ce au loc in zile libere (sambata si duminica), probabil ca nu se fac niciodata controale.
Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, porumbul este aruncat gramada exact pe jos. Probabil ca prin fierbere se "pasteurizeaza". :))
Ceaunul de la piciorul vanzatoarei este alta perla de civilizatie si progres.
Tot ce conteaza este ca sunt clienti garla, in ciuda preturilor invers proportionale cu calitatea produselor. Nu mai conteaza ca se vor mira unii ca au hepatite de la "a" la "ţ", sau ca dau pe banda rulanta in cancere digestive. Comertul primitiv sa traiasca!
Altfel, nici de bon fiscal nu am auzit pe la aceste tarabe sinistre. Probabil ca ANAF-ul stie mai bine de ce.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu