marți, 9 martie 2021

Circul corona virus înseamnă de fapt crimă organizată?

Așa rezultă din cel mai recent scandal, declanșat de un cadru medical de la Spitalul Județean Clinic Sibiu.

Conform acestui cadru medical, „toți cei care ajung la ATI sunt sedați din primele ore” (sursa: https://www.turnulsfatului.ro/2021/03/07/rdquo-si-eu-am-omorat-oameni-rdquo-dezvaluiri-socante-din-sectia-ati-covid-a-spitalului-judetean-180535). Numai că, „Pe un om cu insuficiență respiratorie dacă îl sedezi, moare.”!!!

Pe lângă sedarea pacienților, mai există practicile legării de pat, a înfometării și însetării pacienților.

În aceste condiții, nu cred că trebuie să fii musai bolnav de Covid-19 ca să crăpi.

În mod oficial, județul Sibiu este pe primul loc la mortalitatea în urma infectării cu Covid-19. Dar se știe că nu se fac autopsii celor cu hârtie de deces din cauza Covid-19, așa că orice altă cauză a morții este convenabil înlăturată din start.

Colegiul medicilor Sibiu a avut o reacție care echivalează cu sfidarea pe față a cetățenilor, afirmând că niște proceduri medicale obișnuite ar fi prezentate ca practici abuzive (sursa: https://www.mediafax.ro/social/reactia-colegiului-medicilor-sibiu-privind-cazul-ati-proceduri-medicale-obisnuite-prezentate-ca-practici-abuzive-19950277).

Altfel spus, înfometarea, însetarea și sedarea pacienților cu insuficiență respiratorie sunt niște practici obișnuite!!! Probabil că la fel de obișnuită este și „procedura” infecțiilor nosocomiale (infecțiile nosocomiale sunt o prezență tradițională în multe spitale românești).

Am citit ceva articole de pe internet cu poziția unor oficiali. Cam toți cer cu tupeu dovedirea afirmațiilor despre sedarea, înfometarea și însetarea pacienților, fapt cam imposibil de realizat în condițiile în care vorbim de persoane decedate la ATI care au fost practic lipsite de libertate și în imposibilitate de a comunica.

De ce nu ne spun „experții” în drept și în justiție cum se pot obține probe juridice relevante în astfel de condiții? Mie mi se pare că avem de-a face cu crime perfecte în cazul unui astfel de mod de operare.

Aparte de ceea ce s-a scris în presă despre cazul ATI Sibiu, o sursă pe care îmi este imposibil să o verific personal a vorbit despre practica sedării și în cadrul unui spital din București, dar pe principiul că seara pacienții erau sedați, iar dimineața se venea direct cu tărgile pentru a se prelua cadavrele!

Astfel de situații și relatări depășesc posibilitățile unor simpli cetățeni și cred că sunt de competența DIICOT (din punct de vedere al anchetării faptelor) și SRI (din punct de vedere al obținerii de informații, deși nu îmi mai este deloc clar unde se duc și cum se folosesc în mod pozitiv informațiile obținute de la SRI).

Problema este că în România credibilitatea în buna credință a instituțiilor statului tinde către zero, adică orice anchetă pare (mai ales prin prisma realităților trăite direct) a fi măsluită și probele sunt modificate, distruse sau ignorate dacă nu convin unor oficiali cu putere și influență implicați în acele anchete.

Rămâne doar faptul indiscutabil că județul Sibiu este pe primul loc la mortalitatea în urma infectării cu Covid-19. Probabil că și acest fapt se încadrează la România „normală” și la România lucrului „bine” făcut, tocmai în județul lui Iohy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu