1. Este pe val în aceste zile cazul furtului de alimente destinate grădinițelor și creșelor din Ploiești. Conform știrilor, angajații acestor unități de învățământ preșcolar (toate creșele sunt în subordinea Primăriei Ploiești) par să se fi constituit în grupuri de crimă organizată după propriile puteri: nu omorau micuții, ci doar le furau sistematic din hrana care le era destinată.
Conform sursei https://adevarul.ro/locale/ploiesti/detaliiscandaloase-ancheta-cazul-furtului-crese-sustras-frigiderul-primaria-transmite-regrete-1_61af968a5163ec4271541abb/index.html,
„În total, sunt 16 suspecţi în cauză, cu funcţii de conducere, dar şi de execuţie, dintre care cinci au fost reţinuţi”!
Conform sursei https://city-fm.ro/2021/12/08/directoarea-gradinitelor-care-fura-mancarea-copiilor-arestata-preventiv-pentru-30-de-zile/, directoarea grădinițelor era capul mafiei halelii și a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, iar
„angajatele creșelor i-ar fi oferit sume de bani și „atenții” directoarei de centru pentru ca aceasta să închidă ochii și să le permită subalternelor să fure fără griji din mâncarea care trebuia să ajungă în farfuriile copiilor”!
Probabil că acesta este un caz tipic de „Românie educată” de la vârste fragede cu ciordeala și cu obișnuința de a trăi într-o societate bazată pe infracționalitate și fărădelege.
2. Dar cazul nu este singular. În 2019, conform sursei https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/doua-angajate-ale-unui-liceu-cercetate-penal-dupa-ce-au-furat-din-mancarea-elevilor-1213176, la Bacău
„Două angajate ale unui liceu, cercetate penal după ce ar fi furat din mâncarea elevilor”;
„Una dintre ele a fost prinsă cu ulei, făină, mălai și bulion în geantă”.
Într-adevăr: este mult mai simplu să intri în gașca ciordacilor decât să te lupți cu corupția sau, mai simplu spus, cu ticăloșia care domnește în România.
Probabil că acesta este un caz tipic de „Românie educată” cu studii medii de ciordeală. O fi nevoie și de diplomă de bacalaureat sau merge și așa?
3. Criza energiei și a combustibililor nu există pentru cei obișnuiți cu ciordeala.
Un șofer de camion român a furat fără să stea pe gânduri din rezervorul unui camion șofat de alt român (sursa: https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/video-cum-se-fura-motorina-din-camioane-in-zilele-noastre-chiar-intre-colegi-de-breasla--306044.html).
Probabil că acest furt este în spiritul cuvântării tovarășului Klaus Iohannis apărută ca o adevărată știre falsă oficială (official fake news) pe sursa (printre altele): https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ce-scrie-in-acordul-politic-national-cerut-de-klaus-iohannis-1142985, și care începea cam așa:
„România este o democrație vie și vibrantă, în care cetățenii sunt activ dedicați apărării libertății, păstrării și respectării regulilor și principiilor unui stat de drept autentic, precum și continuării luptei împotriva corupției”.
Negreșit! Haaa, ha, ha, ha, ha!
4. SUA colaborează în România cu infractori români, pe care i-a îmbogățit cu 2.000.000 de euro până la detectarea infracțiunii (furtului)!
Conform sursei https://www.libertatea.ro/stiri/cum-au-furat-interlopii-motorina-de-2-milioane-de-euro-din-baza-militara-americana-de-la-mihail-kogalniceanu-3869426,
„Șapte persoane, angajate să alimenteze generatoarele din baza militară Mihail Kogălniceau în perioada 2017-2021, păstrau şi pentru ele o cantitate de combustibil, lucru imposibil de verificat la ieșirea din baza militară”.
Deci, conform sursei, nu se putea verifica la ieșirea din baza „securizată” dacă cisternele plecau goale?!? Vai, cât de „prostuți” sunteți!
Sursa cea glumeață îi numește „interlopi” pe cei care de fapt erau angajați cu acte în regulă. Păi nu erau, bre, unii care săreau gardul ca să fure combustibil.
Partea americană a făcut plângere la DIICOT când a vâzut că generatoarele rămân prea repede fără carburant, partea română, probabil din gașca „România supereducată să ciordească”, nu avea nicio problemă.
Drăguț!
Câte locuri de muncă din România sunt ocupate de infractori sub acoperire? Cum se face că tocmai astfel de persoane își găsesc atât de ușor de lucru în România?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu