luni, 24 mai 2021

Circul corona virus. Petardă securistă lansată de Ludovic Orban: cândva vaccinarea se va face pe bani

Noua metodă de șantajare a cetățenilor care nu cred în utilitatea și în siguranța vaccinarii împotriva Covid-19 a venit de la Ludovic Orban, care a spus că urmează cândva ca vaccinarea să coste bani (sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/vaccinul-anti-covid-nu-va-mai-fi-gratuit-orban-acum-e-o-situatie-exceptionala-mai-facem-asta-o-perioada-de-timp-1539719). Evident, se încearcă răspândirea panicii printre nehotărâți.

Vaccinarea împotriva Covid-19 pierde teren în România.

Deja am aflat de la Pfizer că ar trebui făcută o a treia doză (sursa: https://medikatv.ro/verdictul-doctorului-fauci-va-fi-nevoie-si-de-a-treia-doza-de-vaccin/) și, mai mult, că ar trebui făcută o vaccinare anuală (sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/pfizer-a-treia-doza-de-vaccin-va-fi-facuta-intre-8-si-12-luni-de-la-administrarea-celei-de-a-doua-1530555).

Deja vaccinurile Pfizer sunt suspecte de reacții adverse:

„Vaccinurile pe bază de ARN mesager ar putea provoca infalamații cardiace.” (sursa: https://alephnews.ro/sanatate/cdc-analizeaza-noi-efecte-adverse-ale-vaccinului-pfizer-ce-categorii-de-bolnavi-sunt-vizate/).

Situația reacțiilor adverse în funcție de tipul de vaccin făcut în România până pe 23.Mai.2021 este următoarea (sursa: https://vaccinare-covid.gov.ro/actualizare-zilnica-23-05-evidenta-persoanelor-vaccinate-impotriva-covid-19/):

Pfizer: 7760;

Moderna: 1862;

AstraZeneca: 6059;

Johnson&Johnson (administrat în doză unică din 04.Mai.2021): 59.

Comunicatele oficiale nu dau detalii despre natura și gravitatea reacțiilor adverse.

Deci, dacă ignorăm reacțiile adverse și apariția noilor tulpini ale lui Pește, vaccinarea împotriva Covid-19 este sigură și eficientă până la prima intersecție. Iar Ludovic Orban încearcă să ne convingă că urmează să dăm bani pentru nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu