joi, 14 octombrie 2021

Trendul alimentar toxic al momentului: oxidul de etilenă

După ce s-a descoperit oxid de etilenă în înghețată, recent s-a descoperit oxid de etilenă și în pâine. Sursele ne spun cam așa:

„Alertă alimentară. Pâine contaminată cu oxid de etilenă, vândută într-un lanț de hipermarketuri” (sursa: https://www.digi24.ro/stiri/alerta-alimentara-paine-contaminata-cu-oxid-de-etilena-vanduta-intr-un-lant-de-hipermarketuri-1698845);

„Pâine contaminată cu oxid de etilenă retrasă de pe piață” (sursa: https://www.mediafax.ro/sanatate/paine-contaminata-cu-oxid-de-etilena-retrasa-de-pe-piata-document-20297501).

Mie îmi place cum se joacă vinovații cu mințile analfabeților funcționali: conform primei surse citate, „Nu există un risc pentru sănătate, dar hipermarketul le-a solicitat deja clienților care au cumpărat produsele să le distrugă sau să le returneze.”.

Păi, bre, dacă nu e risc pentru sănătate, atunci să le mănânce Iohannis, Cîțu și restul turmei de politicieni inutili și de rahat care, altfel, își potolesc foamea mâncându-ne... zilele și banii publici.

M-aș mira ca oxidul de etilenă să ajungă accidental tocmai în alimentele românilor... N-ar fi găsit și „etileniștii” pentru oxidul lor o destinație mai „exotică”, precum Franța, Germania, Olanda...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu