joi, 19 mai 2022

Minciuni ticăloase oficiale marca Clovnus Iohannis: vaccinarea este sigură, eficientă și voluntară?!

Klaus Werner Iohannis, îmbârligător șef al României, este campion la minciuni oficiale.

Cea mai odioasă și sinistră minciună este cea referitoare la vaccinarea anti Covid-19.

Iohannis cel Rău spunea pe 03.Decembrie.2020 (sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/klaus-iohannis-la-inceputul-anului-viitor-prima-transa-de-un-milion-de-doze-de-vaccin-vaccinarea-este-voluntara-sigura-si-eficienta-1411637):

„Vaccinarea este voluntară, sigură și eficientă”.

Conform sursei https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/klaus-iohannis-vaccinurile-anti-covid-sunt-sigure-si-eficiente-conspiratiile-si-teoriile-fake-news-fac-extrem-de-mult-rau-1706231, același Clovnus Iohannis spunea pe 19.Octombrie.2021:

„Vaccinurile anti-COVID sunt sigure și eficiente. Conspirațiile și teoriile fake news fac extrem de mult rău”.

1. Pe parte de AstraZeneca, o realitate mortală ne arată că răul cel mai mare îl fac conspirațiile oficiale și minciunile la fel de oficiale. Conform sursei https://www.mediafax.ro/coronavirus/francesca-tuscano-a-murit-dupa-o-doza-de-astrazeneca-ce-suma-au-primit-rudele-ca-despagubiri-20832077, o italiancă de 32 de ani,

„Francesca Tucano a murit după o doză de AstraZeneca.”.

Rudele decedatei au primit deja despăgubiri financiare de la statul italian. Faptul nu o reînvie pe vaccinată, dar atestă că situația este reală și acceptată oficial de statul italian.

2. Partea de vaccinare voluntară este o minciună în contextul în care omenirii i s-a confiscat deliberat de către politicieni dreptul la liberă circulație.

Mai odios și mai sinistru este faptul că toți răspândacii de Covid-19 au circulat liber pe toată planeta în scopul mondializării Covid-19, în timp ce oamenii sănătoși nu au putut fi crezuți pe cuvânt că nu au nici pe dracul.

Cine a dorit să circule în 2020 și în 2021 trebuia să se vaccineze (nu comentez anul 2022).

Sigur, mai era și varianta testării pe bani proprii, dar și asta era o hoție statală.

Din punctul meu de vedere, normală era testarea gratuită; eventual, cine era dovedit bolnav ar fi putut plăti testul.

3. Pe parte de Johnson & Johnson (adică vaccinul cu care m-am vaccinat (!!!) ca să pot circula în străinătate) eficacitatea vaccinului este puternic contestată.

Conform sursei https://www.digi24.ro/stiri/externe/certificatele-verzi-cu-vaccinul-johnsonjohnson-nu-mai-sunt-valabile-in-austria-1789463,

„În Germania, majoritatea persoanelor vaccinate anti-COVID-19 şi care totuşi s-au infectat au primit serul Johnson & Johnson”.

Conform aceleiași surse, Austria a renunțat la vaccinul Johnson & Johnson!!!

Conform sursei https://adevarul.ro/economie/business-international/jj-suspenda-estimarile-privind-vanzarile-vaccinuri-covid-19-cauza-cererii-slabe-surplusului-oferta-1_625f92965163ec42718f8e47/index.html,

„Vaccinul J&J a fost afectat de asocierea cu cheaguri de sânge rare, dar potenţial mortale, probleme de fabricaţie şi preocupări legate de eficacitate.”!!!

Conform sursei https://www.cotidianul.ro/sua-limiteaza-vaccinul-anti-covid-johnson-johnson/, din 06.Mai.2022,

„SUA limitează vaccinul Johnson & Johnson.”!!!

Motivul?

J&J „a actualizat fișa informativă a vaccinului COVID-19 din SUA pentru a avertiza cu privire la riscul de tromboză, o afecțiune rară, dar care poate pune viața în pericol”!!!

Păi, băi, Johannise, băi, nemernicule, cred că a devenit clar pentru toată lumea (deși rezervorul mondial de cretini nu seacă niciodată) că minciunile oficiale și conspirațiile oficiale fac cel mai mult rău pe lumea asta!

Te acuz că ai mințit cu tot cinismul atunci când ai afirmat că vaccinarea este volutară, sigură și eficientă!

Habar nu avea producătorul ce-i poate vaccinul lui, dar te-ai găsit tu, rahat Iohannis cu ochi, să faci pe deșteptul și să încerci să prostești pe toată lumea, la fel ca alți nemernici șefi dintr-o grămadă de alte state.

Eu, soția mea și fiul meu ne-am vaccinat cu J&J. Nu pentru că eram creduli din fire în vaccinurile lui Pește sau în pandemia lui Pește sau în ticălosul de Iohannis, ci pentru că nu am avut de ales și trebuia să călătorim în străinătate.

Dacă am unele probleme de sănătate care pot fi asociate clar cu vaccinul J&J, cum răspunzi, javră ordinară?

Îți doresc să crăpi cu mult înaintea mea, de preferat de o boală. Dacă ai crăpa anul ăsta (2022) sau chiar mâine sau chiar acum, ar fi minunat!

Ar fi un mare ticălos mai puțin pe pământ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu