Conform sursei https://www.g4media.ro/ultima-fita-pe-litoral-un-loc-de-cearsaf-langa-mal-costa-200-de-lei-fost-sef-apele-romane-nu-este-normal-absolut-deloc-protectia-consumatorului-malul-ar-trebui-sa-fie-l.html, preluată și de sursele https://www.antena3.ro/actualitate/locale/loc-de-cearsaf-malul-marii-inchiriat-200-lei-pe-zi-mamaia-nord-645367.html, https://www.libertatea.ro/stiri/un-loc-de-cearsaf-langa-mal-costa-200-de-lei-oferta-unui-operator-din-mamaia-pentru-turisti-ce-spune-anpc-4204913, https://www.digi24.ro/stiri/economie/consumatori/200-de-lei-ca-sa-pui-prosopul-pe-plaja-aproape-de-mare-cum-explica-administratorul-unei-plaje-din-mamaia-nord-acest-pret-uluitor-2007065,
„Un loc de cearșaf lângă mal costă 200 de lei”!!!
Viața în România „democrată” este din ce în ce mai indecentă, mai imposibilă și mai dependentă de banii pe care îi au în general doar infractorii și șnapanii banilor publici.
Pe lângă disprețul față de normalitate, conform surselor menționate, cei care au inventat acest „serviciu” dau dovadă și de dispreț față de legalitate. Dar acest lucru nu cred că este o problemă pentru prestatorii de „servicii” respectivi, dacă au spatele asigurat de niște autorități corupte cu care sunt mână în mână.
Ca principiu, nici nu mai știu de când nu am mai fost în vacanță în România. În astfel de condiții, cred că nu voi mai merge în vacanță în România câte zile oi mai avea. S-ar putea să mă duc vreodată câte o zi pe Valea Prahovei, dacă va trece un an în care să nu aud știri cu urșii care au intrat în stațiuni.
Altfel, vacanța în străinătate este pe primul plan pentru mine.
Am mers peste 10 ani (poate și peste 20 de ani) în vacanță în străinătate. În Franța, Italia și Grecia nu s-au pomenit astfel de aberații mioritice, de tip 200 de lei (circa 40 de euro!!!) locul de cearșaf.
Așa ceva poate fi accesibil și specific gherțoilor de bani gata din sectorul bugetar, în niciun caz unui simplu cetățean lucrător în sectorul privat, chiar și mai bine plătit. Pe vremea când lucram în străinătate pe bani adevărați nu aș fi avut niciodată o astfel de aspirație imbecilă, să dau 200 de lei pe locul de cearșaf al lu' Pește.
Ciudat, dar „dictatorul” Ceaușescu nu a avut nicodată astfel de idei, de a jupui oamenii muncii cu taxe pe locuri de pus... cearșaful.
În concluzie, încă o victorie a „democrației” postdecembriste!
România „normală”, România lucrului „bine” făcut, România „educată”, România traiului „decent”!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu