sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Nu se doresc cunoasterea si inlaturarea cauzelor imbolnavirilor de cancer!

1. Conform sursei http://adevarul.ro/news/societate/studiu-aproape-7500-cazuri-cancer-san-fost-diagnosticate-an-trei-ore-femeie-moare-cauza-acestei-afectiuni-1_59fd58ee5ab6550cb8ca7e06/index.html, circa 7.500 de femei sunt diagnosticate anual cu cancer la san si circa 3.500 de femei mor anual din aceasta cauza (deci rata de mortalitate se apropie de 50%)!

Am parcurs articolul de pe sursa citata si am gasit orice mai putin cauza cancerului la san. Absolut nicio vorbulita nu s-a spus despre cauza si, implicit, nu exista nicio vorbulita despre preventie si inlaturarea cauzelor. Deci, aparent, acest tip de cancer este o fatalitate si trebuie acceptat cu seninatate de toata lumea (consecintele mortale incluse). Chiar atat de strict secreta de importanta deosebita este cauza cancerului la san?

Probabil ca pentru lumea medicala important este sa fie cat mai multe bolnave ca sa aiba medicii oncologi cat mai mult de lucru.

2. Conform sursei http://www.gds.ro/Local/2016-04-15/crescut-ingrijorator-numarul-cazurilor-de-cancer-digestiv/, romanii se confrunta cu o crestere exploziva a cancerelor digestive: anual apar 15.000 de cazuri noi de cancer de colon si 3.000 de cazuri noi de cancer gastric!

Sursa afirma ca „Este o creștere explozivă în rândul cazurilor de cancer la tineri“ si nominalizeaza cateva cauze posibile ale aparitiei cancerului:

1. Sedentarismul;
2. Consumul grăsimilor saturate;
3. Centrala de la Kozlodui emite un număr mare de radiații;
4. Accidentul nuclear de la Cernobîl.

Este dicutabil faptul ca sedentarismul este cancerigen.

Toxicitatea grasimilor saturate este deja cunoscuta. Grasimile saturate, din moment ce sunt toxice, de ce nu se elimina din alimentatie? Pe langa acestea, se cunoaste deja discutia despre E-urile cancerigene care, nici ele, nu sunt inlaturate din alimentatie.

Daca la Kozlodui se emit puternice radiatii cancerigene, de ce nu se opreste functionarea acestei centrale?

Despre Cernobîl este prea tarziu sa mai discutam.

Conform sursei citate, nu exista "Nici un program de prevenție pentru cancerele digestive"!

Exista doar magazine alimentare care comercializeaza alimente expirate si/ sau toxice.

3. Conform sursei https://cosminagrigore.wordpress.com/2016/03/09/romania-pe-primul-loc-in-europa-ca-rata-a-imbolnavirilor-de-cancer-de-col-uterin-circa-4-400-de-romance-se-imbolnavesc-anual-de-cancer-de-col-uterin/,

"Anual, în România 78.000 de persoane se îmbolnăvesc de cancer (43.000 – bărbați, 35.000 femei), iar circa 48.300 de români mor în fiecare an din cauza acestei boli." (deci mortalitatea depaseste 50%!).

In plus, Romania este campioana Europei la rata imbolnavirilor de cancer de col uterin, cu 4.400 de romance care se imbolnvesc anual.

Pe aceasta sursa nu se mentioneaza nicio cauza a cancerului de col uterin.

4. Necunoscand cauzele cancerului, evident ca lumea numai din intamplare este ferita de cancer.

Oare cand va oferi lumea medicala o lista minimala, dar precisa, a cauzelor cancerului?

Din punctul meu de vedere, alimentatia plina de chimicale este prima cauza a cancerului. Chiar si consumul constant de legume si fructe este periculos daca acestea contin multe pesticide. Poate testa simplul cetatean alimentele pe care le consuma? Nici vorba. La alimentele procesate exista deja pericolul E-urilor si al grasimilor saturate.

Deci, aparent cu greu ne putem feri in ziua de azi de cancerul datorat alimentelor, iar autoritatile si lumea medicala nu dau semne ca le-ar pasa de aceste situatii. Pentru cei care detin informatii precise, pare extrem de simplu sa imbolnaveasca de cancer populatii din zone tinta cu ajutorul magazinelor alimentare. Am tot vazut si auzit despre jegurile alimentare care se vand in Romania. Ma intreb daca romanii sunt folositi drept cobai si daca sunt imbolnaviti de cancer in mod deliberat, fiind agresati cu alimente si alte produse de consum toxice.

Alte cauze ale cancerului pot fi diversele substante prezente in imbracaminte, incaltaminte, produse cosmetice si alte bunuri de consum (mobila, produse de curatat etc). Desigur, nu detin un laborator de chimie si nu pot oferi informatii exacte. Dar diverse surse au adus deja in discutie aceste aspecte.

Practic, orice poate fi cancerigen. Suna panicard, dar este real. Stiinta si tehnologia sunt cu mult in fata simplului cetatean si nu mai sunt de mult folosite pentru a face bine colectivitatii. Ba chiar dimpotriva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu