vineri, 13 iulie 2018

S-a inventat asfaltul in Parcul Drumul Taberei!

Azi, 13.Iulie.2018, am trecut prin Parcul Drumul Taberei ca sa vad daca am vreo sansa sa mai fac sport pe aici in aceasta vara.

Din cate se vede, parcul intra in normalitate: a aparut asfaltul pe alei.

Aceasta este o mostra evidenta de ticalosie si/ sau prostie a autoritatilor: la inceput s-au facut aleile usor degradabile din pietris; acum, la trei ani de la inaugurarea noului parc, aleile crapate si tocite au disparut pentru a se turna banalul asfalt.

De ce nu s-a facut asa de la inceput? Pentru ca prin servicii si lucrari de proasta calitate se pot factura mai multi bani publici.

In mod evident, proasta calitate a lucrarilor initiale din Parcul Drumul Taberei nu se deconteaza din averile nulitatilor din primarii si din averile nulitatilor care au realizat mizeriile din parc, ci din banii contribuabililor,care sunt clientii captivi ai mafiei politico-economice.

O alta dovada vie ca DNA-ul este un paravan pentru o lupta fictiva impotriva coruptiei. Pentru lucrarile mizerabile care s-au facut initial in Parcul Drumul Taberei nici macar nu e vorba de spagi, ci de spulberarea deliberata a banilor publici pe lucrari costisitoare si de cea mai proasta calitate, fapt care, bineinteles dar aproape de neinteles, nu este pedepsit prin lege.

Desigur, lucrarile initiale din Parcul Drumul Taberei ar fi trebuit sa aiba 5-10 ani garantie, daca rahatii din primarie ar fi prevazut acest lucru in contractul cu executantii lucrarilor. In acest caz, executantii lucrarilor ar fi fost obligati prin contract sa remedieze toate stricaciunile aparute in nici trei ani. Dar, cum noroaiele umane din primarii nu lucreaza in folosul cetatenilor si al comunitatii, ci sunt parte din mafia politico-economica, evident ca toate contractele sunt facute in scopul cheltuirii discretionare si iresponsabile a banilor publici, fara ca sa raspunda cineva pentru acest lucru.

Ce mai conteaza acum cine mai e sau nu mai e in fruntea DNA? Multe ticalosii pe bani publici nu sunt de competenta DNA. Mai mult decat atat, nu sunt de competenta nimanui! Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie de competenta DIICOT, pentru ca este vorba de crima organizata de statul mafiot totalitar in scopul spulberarii banilor publici.

Adica mafia politico-economica poate da tun dupa tun, pe modelul lucrarilor mizerabile si de proasta calitate din Parcul Drumul Taberei (ceea ce s-a si intamplat de foarte multe ori), fara sa fie deranjata de vreo lege!

Asa ca, sictir, bai, ticalosilor, cu lupta voastra mimata impotriva coruptiei!

Spulberarea discretionara a banilor publici pe lucrari publice costisitoare si de proasta calitate este tot un act de coruptie, indiferent de ce spun legile ticaloase din Romania si indiferent daca se da spaga sau nu pentru asa ceva.

O gramada de nulitati ticaloase si imbecile au locuri de munca si obtin venituri nemeritate (foloase necuvenite) in urma unor astfel de ticalosii facute pe bani publici, ticalosii care sunt total ignorate de lege! O gramada de nulitati ticaloase si imbecile au dreptul de a fi total neperformanti si de a produce gauri in bugetul statului, fara ca statul sa ia vreo masura impotriva lor!

Asfaltul nu a ajuns inca in zona terenurilor de sport. Politistii locali stau la umbra pe banii contribuabililor, in asteptarea pensiilor speciale.
Bonus: trotuarul de cealalta parte a parcului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu