marți, 22 martie 2016

Atentate firesti dupa intrarea necontrolata a unui milion de imigranti de religie musulmana in UE

Presa televizata si scrisa a trecut de la paine la cascaval odata cu noile atentate-spectacol realizate de cetateni de religie islamista la Bruxelles. Pana acum s-au contabilizat cel putin 7 explozii, la aeroport, metrou si intr-un cartier. Capitala Belgiei pare sa fie un depozit de centuri explozive, arme si munitii.

Politicienii vor canta bla-bla-bla-ul obisnuit si ipocrit: "condamnam autorii", "hai sa ne reculegem", "sa nu-i uitam" etc. Cliseistica va continua cu "sporirea gradului de alerta", care probabil ca va duce la... sporirea numarului de atentate...

Ai nostri se vor interesa sa nu fie romani printre victime, iar daca sunt, asta e, hai sa mai bazaim un pic cu lacrimi de crocodil si sa mai aprindem lumanari.

Autorii morali ai atentatelor de la Bruxelles nu sunt liderii asa zisului "Isis" sau Daesh, ci in primul rand:
- Angela Merkel, cancelar federal al Germaniei;
- Jean-Claude Juncker, președinte al Comisiei Europene;
- Werner Faymann, cancelarul Austriei.

Astia si altii au permis ca 1.000.000 (un milion) de imigranti ilegali de religie criminala islamista sa patrunda fara probleme pe teritoriul Uniunii Europene.

Inca din august-septembrie 2015 am condamnat aceasta "fantezie" politica extrem de periculoasa si, in acelasi timp, extrem de ilegala.

As dori ca macar aceste trei "personalitati" politice odioase si sinistre sa-si traga un glont in cap in semn de solidaritate cu victimele atentatelor islamiste din ultima vreme si in semn de asumare a raspunderii pentru haosul care a cuprins Uniunea Europeana in urma ticalosiei lor iresponsabile.

In acelasi timp, cer tuturor liderilor europeni sa interzica orice imigratie islamista in Uniunea Europeana pe termen nelimitat si scoaterea religiei musulmane in afara legii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu