sâmbătă, 4 aprilie 2020

Circul corona virus. Terorismul de stat impotriva simplilor cetateni cu ajutorul amenzilor aberante.

1. Simplii cetateni au devenit vasalii si bataia de joc a Politiei Romane. Ca o consecinta legislatiei aberante si a amenzilor aberante, romanii au ajuns la mana abuzurilor politistilor de orice fel.

Amenzile intre 2.000 si 20.000 lei pentru, de exemplu, completarea gresita a declaratiei pe proprie raspundere reprezinta un abuz nerusinat al statului mafiot totalitar roman.

In Romania, sub masca ipocrita a democratiei se ascunde de fapt o dictatura odioasa si sinistra care intre orice legenda despre era comunista.

Dusmania statului mafiot totalitar roman fata de proprii cetateni intrece orice limita.

S-a intamplat vreodata asa ceva pe vremea lui Ceausescu?

2. Mai concret, o femeie care urma sa fie amendata de politist cu minim 2.000 de lei s-a pus in genunchi in fata politistului, ca in Evul Mediu, ca sa-l roage sa nu-i dea amenda!!!

Sursa imaginii: https://www.romaniatv.net/imagini-uluitoare-femeie-in-genunchi-in-fata-politistului-pe-care-il-roaga-sa-nu-o-amendeze-dupa-ce-a-incalcat-ordonantele-militare_515876.html.

Alta sursa (https://playtech.ro/stiri/abuzuri-in-temeiul-ordonantelor-militare-drobeta-turnu-severin-o-femeie-s-a-pus-in-genunchi-in-fata-politistilor-video-103312) care vorbeste de situatia petrecuta la Drobeta Turnu Severin a publicat urmatoarele comentarii (printre altele):

"Opriți abuzurile... Opriți starea de presiune... Nu vă mai bateți joc de oameni... Abuzurile celor în uniformă se țin lanț!";

"Locuiesc în Italia, iar poliția nu vânează oameni pe stradă".

Ei, de ce sa ne miram? In Italia exista o democratie avansata, pe cand in Romania exista o dictatura avansata.

3. Sa plasam amenzile aberante in contextul raspandirii corona virus.

Conform sursei http://www.romania-actualitati.ro/peste-78000-de-amenzi-de-la-aplicarea-restrictiilor-137130 si a odiosului si sinistrului Klaus Iohannis,

"De la începutul pandemiei COVID-19 au fost date în România peste 78.000 de amenzi pentru încălcarea normelor impuse de autorități".

Primul mincinos si ipocrit al tarii declara:

"legea este clară, este pentru protecția oamenilor, pentru protecția medicilor".

Prin comparatie, ultimul numar oficial al infectiilor cu corna virus este 3.183 (sursa: https://www.euractiv.ro/facts-not-fake-coronavirus/scenariul-4-coronavirus-in-romania-17917).

Deci la un numar total de 3.183 de infectari cu corona virus s-au aplicat peste 78.000 de amenzi pentru încălcarea normelor impuse de autorități!!!

Se datoreaza cele 3.183 de infectari celor peste 78.000 de încălcări ale normelor impuse de autorități?

Nici pe departe. Cel mai probabil, in cadrul conspiratiei si terorii nerusinate de stat, se incearca sa se maximalizeze rolul in raspandirea corona virus al celor care nu au declaratie pe proprie raspundere sau comit delicte minore. In acelasi timp, se minimalizeaza rolul hotarator si ticalos al functionarilor statului care raspandesc deliberat corona virus in Romania dupa un plan dinainte stabilit.

In fapt, statul mafiot totalitar roman este principalul vinovat pentru raspandirea corona virus.

Normal ar fi ca statul mafiot totalitar sa isi aplice amenzi propriilor angajati, in frunte cu Klaus Iohannis, Ludovic Orban, si sa se aresteze pe banda rulanta (tot in frunte cu cei doi deja mentionati), in acelasi stil al amenzilor pe care statul ticalos le da simplilor cetateni. Numai asa as fi convins ca "legea este clară, este pentru protecția oamenilor, pentru protecția medicilor".

Concret, conform susei https://www.rfi.ro/social-119868-suceava-bucuresti-cazuri-covid-19-arata-statistica-judete, pe 02.Aprilie.2020 in Suceava si in Bucuresti erau cele mai multe cazuri de infectii cu corona virus: 701 cazuri in Suceava si 505 in Bucuresti, cu mentiunea ca populatia intregului judet Suceava este de 3-4 ori mai mica decat cea a Bucurestiului.

Principala responsabila pentru imbolnavirile si decesele de la Suceava este mafia locala a mortii, functionari ai statului. O spun procurorii, care au formulat (poate in mod ipocrit, la trecerea timpului, fara sa-si doreasca sa nominalizeze vreodata vinovatii) urmatoarele acuzatii:

3.1. Decese legate de activitatea ilicită desfăşurată de funcţionarii publici din sistemul medical, din cadrul spitalului şi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava!!!

3.2. Abuz în serviciu și fals intelectual!

3.3. Zădărnicire a combaterii bolilor, în formă agravantă (in fapt, raspandire deliberata a bolii)!

3.4. Testare ilegala (pe pile)!

3.5. Netrimiterea probelor recoltate de la angajatii spitalului catre laboratoarele specializate, in vederea realizarii testarii!

3.6. Incalcarea regulilor privind izolarea, carantinarea si internarea persoanelor infectate!

Surse, de exemplu:

https://www.b1.ro/stiri/eveniment/suceava-procurori-ancheta-decese-coronavirus-spitalul-judetean-medici-functionari-dsp-anchetati-327310.html;

https://www.mediafax.ro/social/exclusiv-ce-se-intampla-la-suceava-un-medic-sustine-ca-autoritatile-nu-spun-tot-19039649.

Desi autoritatile mafiote romane, sustinute de mijloacele de manipulare si dezinformare in masa desfasoara o campanie nerusinata de spalare pe creier a populatiei si de convingere a romanilor ca amenzile aberante sunt o stare de "normalitate" (asta e Romania "normala" in al doilea mandat al lui Iohannis!), aceleasi autoritati mafiote romane si aceleasi mijloace de manipulare si dezinformare in masa nu sufla o vorba despre vinovatii de dezastrul mortal de la Suceavaș nu sufla o vorba nici de raspandirea deliberata a corona virus de catre liderii si functionarii publici locali!

Evident, nici sanctiuni contraventionale sau penale impotriva monstrilor de la Suceava nu exista!!!

Pana acum statul mafiot totalitar, in frunte cu seful sau, Klaus Werner Iohannis, nu a furnizat niciun nume de vinovat de decesele de la Suceava! Asa greu o fi?

Aceleasi autoritati mafiote romane si aceleasi mijloace de manipulare si dezinformare in masa ignora in mod deliberat lipsa sanctiunilor pentru managerii de spitale, autoritatile locale si orice functionar public care nu a asigurat dotarea personalului medical cu echipament de protectie corespunzator, imbolnavindu-l deliberat cu corona virus.

In cadrul epidemiei de corona virus, statul mafiot totaliar roman este principalul vinovat de raspandirea corona virus si isi bate joc discretionar de poporul roman.

ANULATI AMENZILE ABERANTE!

ANULATI LEGISLATIA CARE PREVEDE AMENZI ABERANTE SI CARE CONTINE PREVEDERI AMBIGUE SI ABUZIVE !

JOS KLAUS IOHANNIS!

JOS LUDOVIC ORBAN!

JOS MARCEL VELA!

JOS TERORISMUL DE STAT!

SA FIE JUDECATA SI CONDAMNATA CU MAXIMA RAPIDITATE MAFIA DE STAT VINOVATA DE RASPANDIREA CORONA VIRUS  SI DE TEROAREA APLICATA POPORULUI ROMAN (incepand cu KLAUS IOHANNIS, LUDOVIC ORBAN si MARCEL VELA)!

Un comentariu:

 1. Dom' profesor, cate incalcari ale normelor impuse de autoritati sunt necesare pentru a se produce o imbolnavire cu corona virus?

  Element ajutator: pareti sa stiti formula ariei cercului.

  O aritmetica extrem de simpla de arata ca, daca s-au produs pana acum 3.183 de infectari in Romania si ca s-au incalcat normele impuse de autoritati de 78.000 de ori, atunci sunt necesare circa

  78.000/ 3.183 = 24,5

  incalcari ale normelor pentru fiecare caz de infectare!!!

  RăspundețiȘtergere