vineri, 8 aprilie 2011

Crima organizata... de statul mafiot

Sistemul sanitar romanesc si mediul romanesc, proiectate de statul mafiot sa ucida.

Sursa:
http://www.antena3.ro/romania/boc-i-a-cerut-ministrului-sanatatii-un-raport-privind-decesul-pacientului-din-valcea-122363.html
"Premierul Emil Boc i-a solicitat, joi, ministrului Sanatatii, Attila Cseke, un raport cu privire la decesul unui pacient care urma sa fie transportat la un spital care fusese desfiintat, în judetul Vâlcea, informeaza Mediafax."
...
"Un barbat în vârtsa de 41 de ani din comuna vâlceana Lalosu a decedat joi dimineata în dreptul fostului spital din Balcesti, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Emilian Musulete."

Sursa:
http://www.antena3.ro/romania/ministrul-sanatatii-barbatul-care-a-murit-in-fata-spitalului-din-baneasa-nu-putea-fi-salvat-122385.html
"Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, sustine ca barbatul care a murit la poarta spitalului din Baneasa, judetul Constanta, nu putea fi salvat, chiar daca institutia sanitara ar fi fost deschisa. Nici spitalul, nici medicii nu erau pregatiti pentru un astfel de caz, sustine ministrul. Cseke este contrazis însa de un localnic din Baneasa care a fost salvat dintr-o situatie similara, chiar la spitalul din localitate.
Ministrul Sanatii sustine ca spitalul din Baneasa nu era dotat cu aparatura necesara pentru a rezolva cazurile de infarct. Realitatea îl contrazice însa pe ministru. Anul trecut, un barbat care suferise un infarct a fost salvat de medicii de la spitalul din Baneasa. Ulterior, el a fost trimis la Constanta.
Constanteanul crede ca daca spitalul din localitate nu ar fi fost închis de autoritati, barbatul care a murit ar fi avut o sansa la viata."

Sursa:
http://www.realitatea.net/boc-i-a-cerut-ministrului-sanatatii-un-raport-privind-cei-doi-barbati-decedati-in-drum-spre-spitale_822632.html
"Premierul Emil Boc i-a cerut ministrului Sanatatii, Attila Cseke, un raport privind cazurile celor doua persoane care au murit în timp ce erau transportate spre spitale închise."
...
"Întrebat daca este de vina reforma spitalelor pentru cele întâmplate, Boc a raspuns: "Mâine veti afla de ministrul Sanatatii raspunsurile la aceste întrebari. Mâine astept raportul, dupa care ma voi putea pronunta"."

Sursa:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/reforma-pe-genunchi-a-sanatatii-un-pas-inainte-doi-inapoi-926287.html
"Reorganizarea rapidă şi din birou a spitalelor a adus pacienţi şi medici în situaţii disperate. Din 71 de spitale anunţate că se reprofilează, 9 au fost scoase de pe listă, iar alte 5 adăugate.
Angajaţii de la serviciile de ambulanţă trebuie să preia pacienţii din zone în care se desfiinţează spitale.
În goana după reformă, ministrul sănătăţii şi-a pus în cap politicieni, primari, manageri de spitale, angajaţi şi pacienţi deopotrivă. E acuzat că a făcut planul "pe genunchi", din birou, fără pregătiri şi analize, a desfiinţat spitale modernizate din fonduri europene ori strategice, după care s-a răzgândit.
În timpul războiului de uzură din birouri, un bărbat a murit ieri în faţa spitalului din Bălceşti, proaspăt desfiinţat. Cei care au pornit cu bărbatul de 41 de ani spre spital nu ştiau că nu mai există."

Sursa:
http://www.gandul.info/news/aerul-dauneaza-grav-sanatatii-in-15-zone-din-romania-vezi-pe-harta-daca-locuiesti-intr-o-zona-sigura-8138082
"AERUL DĂUNEAZĂ GRAV SĂNĂTĂŢII în 15 zone din România."
"Uniunea Europeană a stabilit 915 arii de calitate a aerului (zone şi aglomerări), răspândite în toate statele membre. 21 dintre acestea sunt în România.
În noiembrie 2009, Comisia Europeană a declanşat procedura de infringement împotriva României, pentru depăşiri ale concentraţiilor maxime admise de PM10, în 17 din cele 21 de zone."
...
"România a cerut Comisiei o derogare pentru 11 din cele 17 zone.
Derogările se acordă în funcţie de existenţa unor factori (condiţii atmosferice) care fac imposibilă respectarea ţintelor de poluare, chiar în condiţiile aplicării planurilor de mediu agreate cu Uniunea Europeană. După epuizarea procedurilor intermediare, Comisia a decis, miercuri, că derogarea nu se justifică decât pentru două din cele 11 zone. Joe Hennon, purtătorul de cuvânt al Comisarului european pentru Mediu, Janez Potočnik, a declarat, pentru gândul, că cele două zone sunt RO0399 Sud şi RO0798 Copsa Mică-Mediaş.
Astfel, în momentul de faţă, CE consideră că România nu a luat măsurile ce se impun pentru limitarea poluării cu PM10, în 15 din cele 21 de zone de calitate a aerului din România.
Dacă, până la jumătatea anului în curs, concentraţiile de PM10 nu sunt coborâte şi în cele 15 zone, sub maximele admise, CE va da în judecată statul român, la Curtea Europeană de Justiţie, ţara noastră riscând sancţiuni de ordinul zecilor sau chiar sutelor de milioane de euro."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu