joi, 12 mai 2016

Sunt adevarate datele despre genocidul medical romanesc?

Azi, 12.Mai.2016, au aparut date greu de crezut despre genocidul medical romanesc.

Statisticile care par oficiale au descoperit ca 60.000 de romani mor anual in spitale, desi moartea acestora ar fi putut fi evitata daca spitalele ar fi functionat normal si s-ar fi dorit acest lucru!

Numarul de 60.000 imi aduce aminte imediat de "genocidul" cu 60.000 de victime din decembrie 1989, fabricat pentru a-l mitralia in stil mafiot pe Nicolae Ceausescu.

Am, totusi, unele dubii privind aceste statistici, chiar daca Traian Basescu afirma ca apartin unei institutii a Uniunii Europene.

In primul rand nu se specifica de cati ani se produc aceste decese evitabile in spitale. Dintotdeauna dupa 1989?

In al doilea rand, sursa http://www.flux24.ro/infiorator-date-oficiale-60-000-de-romani-mor-anual-in-spitale-din-cauza-sistemului-infect/ a citat un document din 2006:

Health Status and Living Conditions in an Enlarged Europe, 'Monitoring Report prepared by the European Observatory on the Social Situation - Health Status and Living Conditions Network', European Commission Directorate-General "Employment, Social Affairs and Equal Opportunities", 2006.

In al treilea rand, sursa http://m.b1.ro/stiri/eveniment/statistica-socanta-numarul-enorm-de-persoane-care-mor-anual-in-spitalele-din-romania-din-cauza-fragilitatii-sistemului-video-149056.html mentioneaza practic acelasi document, afirmand ca a fost facut "de curand", desi acest "de curand" inseamna acum 10 ani. Acelasi document a stat la baza unor afirmatii ale lui Chris Terheș, numit de sursa citata "liderul Coaliției Românilor din America împotriva corupției", o organizatie fantomatica despre care auzim pentru prima data si despre care nu stim mai nimic (de exemplu, numarul membrilor acestei organizatii si modul in care organizatia "lupta" cu coruptia)... Cam ciudat sa aflam ca persoane din America se lupta cu coruptia din Romania...

Am cautat pe internet documentul intitulat 'Monitoring Report prepared by the European Observatory On the Social Situation - Health Status and Living Conditions Network' si l-am gasit in format pdf pe sursa:

http://ec.europa.eu/health/ph_determinants/socio_economics/documents/europe_rd01_en.pdf

A fost emis de The London School of Economics and Political Science. Contine 235 pagini. Pe prima pagina este mentionat "December 2005". Inteleg ca acesta este anul emiterii documentului. Se vorbeste despre sanatatea si mortalitatea din Romania dinaintea aderarii la UE, dar numarul "60.000" sau "60000" nu exista in document, nefiind returnat la cautare.

Asa ca acest numar simbol de victime medicale, care este identic cu cel al "genocidului" din decembrie 1989, are o origine necunoscuta. Nu se stie pe ce considerente a fost emis acest numar si in ce documente este mentionat. Se pare ca exista o obsesie postdecembrista pentru "60.000 de victima". In concluzie, aceste 60.000 de romani victime anuale ale sistemului medical romanesc reprezinta, pana la aparitia unor dovezi palpabile, o intoxicare mediatica a populatiei cu materiale de tip SECU.

Sigur ca suntem pe primul loc in UE la o gramada de boli, la mortalitate infantila, la decese aberante si asa mai departe, dar 60.000 de victime anual ar insemna 600.000 de victime in 10 ani. O victima a unui deces aberant are si ea niste rude (parinti, copii, frati, unchi, veri etc). Ar trebui sa auzim in jurul nostru constant despre astfel de decese, chiar printre cei apropiati noua.

Ca sa existe 60.000 de victime ale unor decese evitabile anual ar trebui sa moara zilnic peste 160 de persoane in acest mod. Ar trebui sa existe o publicatie dedicata exclusiv deceselor evitabile si sa fim bombardati zilnic cu stiri de acest tip. Se intampla asa ceva? Din cate stiu eu, nu.

Din aceste motive, chiar daca stiu ca sistemul medical romanesc este jalnic, cred ca aceste date sunt false si chiar voit false. Se pare ca se urmareste inrairea romanilor, afectarea emotionala globala, scoaterea romanilor in strada sau ceva in genul asta. Altfel, evident ca nu se va schimba nimic in "sistemul de sanatate" romanesc.

Ma intreb in continuare de ce platim taxe pentru "sanatate" si de ce nu se desfiinteaza Ministerul Sanatatii. Cu ce ne ajuta ambulante nefunctionale, spitale nefunctionale, echipamente nefunctionale, medicamente expirate sau false si personal indiferent?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu