marți, 31 mai 2016

Mafia din sistemul medical romanesc si genocidul medical romanesc, dincolo de Hexi Pharma

Noi evidente arata ca sistemul medical romanesc este o uriasa bataie de joc, un caz de infractionalitate globala si un pericol social deosebit de grav pentru... sanatatea publica.

Sistemul medical romanesc ar trebui inchis in integralitatea lui. Daca nu in sensul ca o gramada de asa zisi medici ar trebui sa ajunga la inchisoare, macar o gramada de asa zisi medici ar trebui pusi pe liber si sa se faca agenti de vanzari sau mai stiu eu ce consilieri, la fel ca orice absolvent de facultate cinstit.

Daca inteleg eu bine, sistemul medical romanesc se reduce la diagnostice aleatoare (intamplatoare) si tratamente pe masura, adica in functie de "producatorii" de medicamente care vor sa-si vanda pastilele odioase ca pe bomboane, cu largul concurs al "salvatorilor de vieti".

Simplul cetatean, ca nespecialist si neposesor de diploma medicala, nu poate proba in justitie ticalosia medicilor. Nu poate proba ca diagnosticul i-a fost pus in bataie de joc, in dispret fata de simptome, si nici ca tratamentul nu are nicio noima.


A. Statul protejeaza sistemul medical mafiot. Cea mai buna dovada este rezultatul intrunirii CSAT la care s-a adus in discutie cazul Hexi Pharma.

Iata la ce concluzii a ajuns CSAT, conform purtatorului sau de cuvant, Klaus Iohannis (sursa: http://www.rador.ro/2016/05/27/declaratii-ale-presedintelui-klaus-iohannis-dupa-sedinta-csat/):

1. "S-a luat decizia ca Guvernul României să elaboreze un program de investiţii pe termen lung."!?!

Deci pana acum s-a folosit apa chioara ca dezinfectant pentru ca nu erau bani de "investitii"!!! Am auzit specialistii lu' Peste spunand pe la televizor ca se achizitiona "dezinfectantul" de la Hexi Pharma pentru ca legea obliga sa se cumpere produsul cu pretul cel mai mic, desi pretul era umflat artificial de 10 ori, in timp ce produsul era diluat de 10 ori!

Nu am inteles daca legea obliga sa se achizitioneze produse neconforme doar pentru ca pretul este cel mai mic. Nu exista obligativitatea asigurarii unor parametri de calitate? Conform manipularilor securistice din media, se pare ca nu! E suficient sa se ambaleze apa de la robinet si sa se eticheteze ambalajul cu "Dezinfectant" sau "Vitamina C" sau "Remediu contra cancerului" sau "Salam de Sibiu extrem de bine facut" si sa se vanda la pretul cel mai mic!!!

2. "Am discutat şi convenuit un plan de acţiune concretizat printr-o hotărâre a Consilului care stabileşte în câteva puncte măsuri referitoare la norme, proceduri, control şi laboratoare. În ceea ce priveşte normele, avem nevoie de norme, norme aliniate la cerinţele standardelor europene referitoare la antiseptice şi dezinfectante chimice, norme mai exigente, mai aplicate, inclusiv cu sancţiuni mai severe."!?!

Deci pana acum nu existau norme, proceduri si sanctiuni, "actul medical" facandu-se dupa ureche de orice personaj de rea credinta, dobitoc sau nemernic!!!

3. "În mod evident este nevoie nu doar de norme mai exigente ci şi de un control mult mai riguros."!?!

Deci, din nou nu exista norme (adica e vid legislativ, ca in 1990), iar controlul este practic inexistent daca nu intervine presa, de preferat prin "procurorul" Tolontan!!!

4. "S-a hotărât, de asemenea, ca guvernul să iniţieze programe de instruire şi perfecţionare a pregătirii personalului medical pentru identificarea, prevenirea şi combaterea infecţiilor intraspitaliceşti precum şi legate de responsabilitatea pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate."!?!

Deci diploma de medic nu face doi bani. Pana acum, conform evidentelor CSAT, "personalul medical" sau ce naiba o fi el, nu a dobandit la absolvirea unei facultati de medicina competente referitoare la "identificarea, prevenirea şi combaterea infecţiilor intraspitaliceşti precum şi legate de responsabilitatea pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate"!!! Atunci ce invata viitorii medici la facultate? Cum sa ia spaga si sa isi bata joc de pacienti?

5. "În ceea ce priveşte laboratoarele, România va dezvolta o reţea de laboratoare acreditate care pot analiza, inclusiv, soluţiile dezinfectante."!?!

Deci, pana acum Romania nu a detinut o retea de laboratoare acreditate, din nou rezultand ca actul medical este in general (desi, desigur, sa nu generalizam!) o caterinca.

In concluzie, conform CSAT, medicii nu sunt vinovati pana acum de nimic pentru ca era vid legislativ (nu erau norme, proceduri) si nu existau conditii/ investitii, dupa cum nu exista pregatire de specialitate a personalului care activeaza in domeniul medical!

CSAT nu a pomenit nimic despre tragerea cuiva la raspundere, ca principiu, nu nominal. "Personalul medical" ar fi salvat vieti, dar nu stia ca nu trebuie lucrat cu biocide diluate, nu stia ca nu trebuie lucrat cu medicamente netestate sau neautorizate, nu stia ca trebuie sa existe epidemiolog in spitale, nu stia ca trebuie facuta curatenie in spatiile medicale si, mai ales, nu stia ca trebuie asigurate servicii medicale de calitate, ci exclusiv servicii medicale de rahat!!!

Cata "inocenta" in "sistemul medical" romanesc!!!

Asta e Iohannisul "lucrului bine facut" si, evident, asta este "Romania lucrului bine facut"!!!

Dar asta nu e tot! "Sistemul medical" romanesc ofera tot felul de bonificatii in sens negativ "clientelei", adica bolnavilor.


B. Pana sa intram in cazurile concrete, sa amintim ce inseamna genocid in Noul Cod Penal, conform sursei http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-438:

"Infracţiuni de genocid şi contra umanităţii

Art. 438

Genocidul

(1) Săvârşirea, în scopul de a distruge, în întregime sau în parte, un grup naţional, etnic, rasial sau religios, a uneia dintre următoarele fapte:

a) uciderea de membri ai grupului;

b) vătămarea integrităţii fizice sau mintale a unor membri ai grupului;

c) supunerea grupului la condiţii de existenţă de natură să ducă la distrugerea fizică, totală sau parţială, a acestuia;

d) impunerea de măsuri vizând împiedicarea naşterilor în cadrul grupului;

e) transferul forţat de copii aparţinând unui grup în alt grup,

se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
[...]".

Dupa parerea mea de nespecialist, dar vorbitor de limba romana, romanii reprezinta un grup national (nu-i asa?), iar membrii acestui grup sunt ucisi de catre sistemul medical romanesc (nu-i asa?) sau vatamati fizic si psihicde catre sistemul medical romanesc (nu-i asa?) sau sunt supusi de catre statul mafiot totalitar roman la condiţii de existenţă de natură să ducă la distrugerea fizică, totală sau parţială a acestora (nu-i asa?).


C. Si acum sa o luam usurel pe rand cu fapte recente din domeniul medical relatate de presa, care, dupa parerea mea, reprezinta componente ale genocidului medical romanesc. Nu mai reiau citatul cu aberatiile care se spuneau despre Nicolae Ceausescu la "procesul" acestuia. Le presupun deja cunoscute. Mai bine sa vedem ce aberatii reale si infractionale au loc in zilele noastre, fara sa fie pedepsiti pe masura ticalosii care le comit.


C1. Infectiile nosocomiale (adica dobandite in... spitale!).

Conform sursei http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Statistica+Peste+57+000+de+infectii+nosocomiale+in+spitalele+rom,

"Ministerul Sănătăţii a înregistrat, între 2010 și 2015, peste 57.000 de infecţii nosocomiale în spitalele din România."!!!

Statisticile anuale arate "progresele" "sistemului medical" romanesc in acest domeniu:
a) In anul 2010 s-au inregistrat 8.105 infecţii intraspitalicești;
b) In anul 2011 s-au inregistrat 8.463 infecţii intraspitalicești;
c) In anul 2012 s-au inregistrat 8.278 infecţii intraspitalicești;
d) In anul 2013 s-au inregistrat 9.296 infecţii intraspitalicești;
e) In anul 2014 s-au inregistrat 10.630 infecţii intraspitalicești;
f) In anul 2015 s-au inregistrat 12.316 infecţii intraspitalicești!

Dupa cum se poate vedea cu usurinta, cresterea numarului de infectii intraspitalicesti e mai sigura decat "cresterea economica" romaneasca!

Dupa parerea mea, romanii sunt ucisi sau vatamati fizic si psihic sistematic si in forma continuata de "sistemul medical" romanesc, prin intermediul infecţii intraspitalicești. Dar ce conteaza parerea mea? Conteaza doar parerea purtatorului de cuvant al CSAT-ului.


C2. Cica 77 de medici specialişti oncologi sunt urmariti penal de DNA pentru luare de mita (sursa: http://www.mediafax.ro/social/77-de-medici-specialisti-oncologi-sunt-urmariti-penal-pentru-luare-de-mita-15397914). Ma uitam cu sotia la televizor cand am auzit stirea sinistra. Exista un anumit umor negru in aceasta stire. Nu ajunge ca ai cancer, ca sa fii si mai sigur ca nu scapi ajungi la unul care urmeaza sa isi bata joc de tine.

Stirea este partiala si nu informeaza corect. Ar fi trebuit sa stim cati medici oncologi exista in total in Romania, sa stim ce sanse avem sa ajungem la un medic oncolog corect, pentru ca sansele sa scapam de cancer, in caz ca il avem, sunt oricum iluzorii.

Cica "baietii" ("salvatorii de vieti") au primit spaga sub forma unei vacante in India de la o firma producatoare de medicamente din sfera oncologiei; la schimb "baietii" prescriau sau recomandau medicamentele firmei. Habar nu avem daca medicamentele aveau efectul dorit, daca erau prescrise pe bune sau in chip de bomboane.

Dar "pregatirea" profesionala si buna credinta a acestor "salvatori de vieti" este mai presus de orice indoiala, nu-i asa?


C3. Ca un corolar al prevenirii si combaterii cancerului, cica "Peste 5% dintre români au fost diagnosticaţi cu cancer, la un moment dat, de-a lungul vieţii" (sursa: http://www.mediafax.ro/social/studiu-5-2-dintre-romani-au-fost-diagnosticati-cu-cancer-la-un-moment-dat-de-a-lungul-vietii-15397212)!

Ce aiurea suna stirea, "la un moment dat, de-a lungul vieţii". Adica unul a avut cancer la 5 ani, dar pe la 15 ani i-a trecut?

Important este ca acest 5% inseamna ca aproximativ 840.000 de romani sunt bolnavi de cancer!

Dincolo de faptul ca "statul român nu asigură un tratament corespunzător pentru pacienţii cu cancer" sau ca “În acest moment, pacienţii români cu cancer au acces gratuit la mai puţin de 15% dintre medicamentele aprobate, în perioada 2006-2015, de Agenţia Europeană a Medicamentului”, despre cauzele acestei explozii de cancer in societatea romaneasca nimeni nu sufla o vorba.

Sa fie vorba oare de "supunerea grupului la condiţii de existenţă (hrana, imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, mijloace de transport, mediu poluat) de natură să ducă la distrugerea fizică, totală sau parţială, a acestuia"?

Medicina romaneasca a facut atatea regrese incat raspunsul la intrebare nu se intrevede in viitorul apropiat.

Ca fapt divers, mereu apar stiri cu legume si fructe proaspete "imbogatite" cu pesticide, cu alimente bogate in E. Coli sau salmonela, cu peste bogat in mercur, cu alimente expirate, cu alimente falisficate, cu alimente bogate in E-uri, dintre care unele sunt clar cancerigene.

Dar testeaza cineva ceva in timp real? E cineva preocupat de cauzalitate si preventie? Sau nu sunt norme, laboratoare si personal calificat pentru a avea certitudinea sigurantei alimentare a cetateanului?

Si ne miram dupa aia ca avem 840.000 de bolnavi de cancer! Desigur, important este sa se vanda bine bomboanele "anticancer" si citostaticele, nu prevenirea fenomenului.


C4. Alta componenta a genocidului medical romanesc (sursa: http://www.romanialibera.ro/societate/sanatate/romania-conduce-in-topul-deceselor-evitabile-din-europa-417284, din 25.Mai.2016):

"România are cea mai mare rată a deceselor evitabile [in spitale] din Europa [...], cu o rată de 49,4%"!!!

Altfel spus, din doi care ar putea fi salvati cu putina bunavointa si bun simt, unul crapa, pentru ca nu exista nici bunavointa si nici bun simt in Romania!

Nu mai am alte comentarii pe aceasta tema.


C5. Tocmai ce a aparut azi, 31.Mai.2016, pe sursa http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Dosarul+pacientilor-cobai+50+de+medici+sunt+implicati+in+ancheta,

"Dosarul pacienților-cobai. 50 de medici sunt implicați în anchetă"!!!

Mi se pare imposibil sa tin pasul cu infractionalitatea din domeniul medical!

"O nouă anchetă de amploare pe piaţa medicamentelor şi în spitale, după ce procurorii au constatat că multe dintre testele clinice de introducere pe piaţă a unor noi substanţe erau trucate de unii medici. Potrivit anchetatorilor, 50 de medici sunt implicați în scandalul pacienților-cobai."!!!

"Pacienţii ajungeau cobai fără să ştie că iau parte la astfel de experimente, spun procurorii. Angajaţii din sistemul sanitar sunt acuzaţi că falsificau semnăturile pacienţilor şi, în unele situaţii, chiar şi rezultatele analizelor acestora.

În cele mai grave dintre cazurile anchetate de procurori, pacienţii primeau medicamente pentru afecţiuni de care nu sufereau, iar starea lor de sănătate s-a agravat.

Pentru un astfel de studiu, medicii primeau chiar şi 120.000 de euro.

Testele au fost făcute pe aproximativ 250 de pacienți internați la psihiatrie, unii dintre ei fără discernământ."
!!!

Fabuloasa aceasta lume a "salvatorilor de vieti"!

Ce de bani sunt de fapt in sistemul medical: 120.000 de euro pentru un "studiu"! Mai vor astfel de "medici" salariu de la contribuabilii care traiesc cu 700 de lei pe luna (daca ii castiga si pe aia)?

Despre incadrarea juridica si despre pedeapsa riscata de acesti nemernici, sursa citata nu sufla o vorba. Probabil pentru ca nu risca mai nimic (se stie ca inchisorile romanesti sunt prea aglomerate si nu are rost sa ingreunam "inutil" situatia). Simt ca Romania urmeaza sa piarda o gramada de procese la CEDO, pentru ca medicii condamnati definitiv au bani pentru avocati care sa probeze relele tratamente din inchisori!

In schimb, de pe sursa http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Perchezitii+la+Agentia+Nationala+a+Medicamentului+in+dosarul+pac aflam ca:

"Parchetul General face 26 de percheziţii în acest caz - sunt ridicate documente din zeci de unităţi sanitare din 16 judeţe."!

Si cu ce folos, este greu de apreciat. Oare cate mii sau zeci de mii de cadre medicale vor infunda in final puscariile? Despre nefacute aflam fara numar, despre condamnari cu executare ale cadrelor medicale infractoare aflam mai putin spre deloc. As prefera o statistica anuala prezentata pe net de Ministerul Justitiei.


C6. Ca sa nu parasim domeniul psihiatric, pe 19.Mai.2016, sursa http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Boala+secolului+Consiliere+psihologica+gratuita+pentru+romanii+c ne reaminteste ca:

"Depresia este boala secolului. Depăşeşte chiar numărul bolilor cardiovasculare şi infecţiilor HIV."!

In acelasi timp, depresia este prea scumpa pentru buzunarul romanului obisnuit, care munceste pe un salariu de rahat si nu este implicat intr-o retea mafiota de furt masiv de bani publici:

"În România sunt peste 6.000 de cabinete de psihologie şi 16.000 de psihologi atestaţi de Colegiul Psihologilor. O şedinţă costă între 50 şi 150 lei."!

In plus,

"Anul trecut, 210.000 dintre români aveau diverse probleme mintale. Aproximativ 22.000 dintre ei sunt copii, arată Fundaţia Estuar. Oficial, între 2014 și 2015 numărul total al celor care au probleme de sănătate mintală a crescut cu aproape 3.000. În realitate, numărul ar putea fi mult mai mare, căci mulți români nu ajung niciodată la psiholog."!

Sa fie din nou vorba de supunerea grupului, adica a romanilor (de catre statul mafiot totalitar roman) la condiţii de existenţă de natură să ducă la distrugerea fizică, totală sau parţială, a acestuia?


C7. Sanatatea romanilor este in permanenta pusa in pericol. Romanii sunt supusi de mici copii acestui experiment nazist de selectie naturala. Programul „Cornul și laptele” este o sursa permanenta de imbolnaviri de tip "asistenta sociala".

Conform sursei http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Sanatatea+elevilor+pusa+in+pericol+de+programul+Cornul+si+laptel,

"Jumătate din cele 550 de şcoli din județul Iași nu au frigidere pentru păstrarea laptelui. Asta, deşi Programul Cornul şi laptele este în derulare de mai bine de 13 ani. Cele mai mari probleme sunt în mediul rural, unde transportul se face de cel mult două ori pe săptămână, aşa că laptele stă şi mai mult la căldură."!

Opinii:

"„Tot timpul ar trebui să stea în frigider, dar astea sunt condiţiile. E periculos, normal că e periculos, dar ce putem face?”

Părinţii şi bunicii se plâng de laptele primit de copiii lor.

„Copiii îl aduc acasă, dar când îl desfaci deja e acru. Capacele sunt umflate, el fierbe acolo.”"
.

"Las' ca merge si asa!", spune sloganul care ar trebui inscris pe drapel, tot asa cum la brazilieni este scris "Ordem e progresso"!


C8. Cate regrese face medicina! Nu doar medicina romaneasca, ci si medicina mondiala.

a) Virusul Zika a devenit o noua sperietoare pentru cetatenii planetei (sursa: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/VIRUSUL+ZIKA+Risc+crescut+in+zona+Marii+Negre).

b) Pe 26.Mai.2016 a aparut stirea ca a fost descoperita superbacteria rezistenta la toate antibioticele (sursa, de exemplu: http://stirileprotv.ro/stiri/international/superbacteria-care-ar-putea-aduce-sfarsitul-antibioticelor-s-a-raspandit-si-in-sua-scenariul-de-care-se-tem-medicii.html). Nu este clar daca bacteria lu' Peste a fost descoperita sau inventata in laboratoare. Nici nu este clar daca stirea este adevarata sau este tot o manipulare uriasa, generatoare de panica globala si de profituri uriase pentru fabricantii de bombonele medicale.

Poate ca o fi avut loc vreun mega congres al bacteriilor, s-a intrunit CSAT-ul bacteriilor si s-au stabilit cu succes caile de combatere a medicinei "moderne". :))

Chiar atat de destepte sunt bacteriile si chiar atat de prosti au ajuns oamenii?

Cert este ca exista unii (la nivel national si international) care isi doresc constant ca oamenii sa crape pe capete, sub orice forma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu