luni, 30 mai 2016

Hexi Pharma - dovada mafiei totale romanesti

Am tot asteptat sa se decanteze ceva din cazul Hexi Pharma, care a monopolizat televiziunile de stiri in ultima luna.

Dar rezultatul este in continuare o supa de legende si de afirmatii contradictorii, din care simplul cetatean nu poate intelege mai nimic. Nici macar testul ADN nu s-a finalizat si nu se poate spune cu certitudine ca mortul din accident sau crima este Condrea (nu prea inteleg de ce s-ar sinucide cineva dupa ce se fataie o perioada cu masina pe un traseu incert; cauta locul optim si copacul perfect pentru sinucidere, de parca nu avea incredere in ziduri de beton armat sau stalpi metalici...). Nici nu stiu ce valoare poate avea un test ADN in Romania, in conditiile in care s-a lucrat cine stie cati ani cu biocide diluate fara sa-si bata nimeni capul cu ele pana la "procurorul" Tolontan.

Aceasta incertitudine totala este specifica unui stat mafiot totalitar, care cauta in permanenta sa imbarlige opinia publica si sa-si faca merdrele, adica sa-si traga cat mai multi bani publici de la populatie.

Singurul lucru evident este ca economia romaneasca este o economie a falsului si a coruptiei.

Intotdeauna au avut un umor sinistru si amar stirile cu "cresterea" economica. Cum a crescut economic Romania in ultimii 26 de ani? Cu autostrazi fictive de tip "Bechtel", cu retrocedari frauduloase, cu "afaceri" de tip Microsoft sau EADS, cu 108 miliarde de euro furate (conform Digi24), cu "biocide" de tip apa chioara, cu reabilitari si redistrugeri, cu nenumarate (de)servicii ale statului inutile si imens supraevaluate, cu mari intreprinderi de stat care functioneaza in permanenta pe pierdere deliberata!!!

Asta inseamna economie? Inseamna doar inginerie financiara in scopul imbogatirii actualei nomenklaturi postcomuniste si pseudocapitaliste, pe seama unei societati ingenunchiate pana la distrugere totala.

Nu stiu ce asteptari are lumea de la ancheta in cazul Hexi Pharma. "Realitatea" va fi cea care va fi impusa de cei care detin puterea. Asa cum au decurs lucrurile pana acum, sansele ca sa existe ceva adevar in aceasta "realitate" sunt practic nule.

Circul este evident. Flori Dinu pare campioana la asa ceva. Astfel, aceasta a declarat, de exemplu:

"Nu mă văd vreodată în viaţă mergând să ofer mită vreunui medic în numele Hexi."

(sursa: http://www.evz.ro/circuitul-spagii-si-reactiile-conducerii-hexi-pharma-flori-dinu-a-vorbit-deschis-despre-manevrele-murdare.html).

Ce sa intelegem de aici, ca ar oferi mita la medic doar pe persoana fizica? Ca alti angajati ai Hexi aveau "drept" de... spaga, asa cum altii au drept de semnatura?

Sau:

„Surprinzător este faptul că acest scandal a apărut exact în momentul în care noi ne doream să ne lansăm pe piaţa externă şi făcusem toate demersurile, începusem să apărem şi pe la târguri internaţionale şi probabil că asta a deranjat”

(sursa: http://www.romaniacurata.ro/cum-s-a-dat-de-gol-directorul-hexi-pharma-aratand-ca-serviciile-secrete-sunt-in-spatele-afacerii/, din 27.Mai.2016).

Atat de mult dorea Hexi Pharma sa se lanseze pe piata externa, incat conform sursei http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20988452-hexi-pharma-cerut-insolventa.htm, din 11.Mai.2016, cu mai bine de doua saptamani inainte de declaratiile lu' Peste, Hexi Pharma Co. SRL ceruse deja sa intre in insolventa, fapt refuzat de instanta! :))

In aceste conditii de neseriozitate si nesimtire totala este inutil sa fac vreo analiza "serioasa" a acestui caz.

Pe de alta parte, se pare ca nu s-au indeplinit conditiile pentru a exista incadrarea juridica de genocid, din moment ce pana acum procurorii urmaresc penal "zadarnicirea combaterii bolilor" si "falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse", conform aceleiasi surse.

Astfel de ticalosii de tip Hexi Pharma exista si vor mai exista, atat timp cat societatea va refuza (din cauza neputintei, indiferentei sau prostiei) sa distruga la vot actualele autoritati centrale si locale. Bataia de joc cu "alegerile" locale si cu mascaricii care candideaza doar pentru a putea fura in liniste si consens bani publici confirma situatia de fapt.

Sau poate ca intr-adevar nu se mai poate schimba nimic in Romania: puterea detinuta de toti bugetarii instalati in pozitii cheie in statul mafiot totalitar nu le poate fi retrasa sub nicio forma de nimeni.

Poate ca societatea romaneasca este majoritar mafiotizata si atunci totul este un joc al ipocriziei: toti spun ca ar trebui schimbat ceva, dar numai cativa ametiti sau inconstienti cred cu sinceritate in aceasta schimbare. Ca un fapt divers, s-a schimbat ceva pe fond in Romania de cand cu "tehnocratii"?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu