luni, 9 mai 2016

Premiera in cadrul genocidului medical romanesc

Genocidul medical romanesc postdecembrist continua sa ne dea clasa. O noua premiera s-a inregistrat in domeniul "salvarii de vieti": mai nou, actul medical se mimeaza in Romania cu defibrilatorul cu baterii descarcate si cu adrenalina expirata de anul trecut.

Fenomenul s-a verificat in cazul fotbalistului de la Dinamo, Patrick Ekeng, care s-a prabusit in timpului meciului cu Viitorul si care, desi inca respira pe teren, a decedat la spital. Ca o culme a bataii de joc, spitalul Floreasca e la doi pasi de stadion. Ca o alta culme, autopsia facuta cu intarziere pentru ca nu se lucreaza la sfarsitul saptamanii nu a fost relevanta.

Sa gandim pozitiv: a trecut Pastele, cei in drept au fost, probabil, un pic mai buni pentru o scurta perioada, si-au tras "lumina sfanta" si acum viata trebuie sa mearga inainte.

Intamplarea a venit la timp pentru a mai estompa scandalul biocidelor diluate de firma Hexi Pharma si vandute apoi la preturi urias supraevaluate, probabil pentru a secatui bugetul sanatatii si pentru ca statul mafiot totalitar sa aiba pretext pentru a jefui populatia cu taxe si impozite majorate.

Ce mai e de spus dupa ce presa a aruncat pe piata toate speculatiile posibile?

De exemplu, trebuie evidentiat ca incidentul de pe Dinamo s-a produs in vazul tuturor si de aceea s-au facut controale, descoperindu-se defibrilatorul cu baterii descarcate si adrenalina expirata. Dar daca un simplu cetatean era luat de acasa in anonimat si deceda la spital sau in drum spre spital "beneficiind" de aceleasi "servicii medicale", atunci "salvatorii de vieti" ar fi putut spune cu seninatate rudelor ca omul nu a avut zile si ca asta e, iar nimeni nu ar fi banuit nimic.

Ca de obicei, satul de atatea decese aberante si constatand inca o data inutilitatea Ministerului Sanatatii, cer desfiintarea acestuia si anularea oricarei taxe catre "sistemul de sanatate".

In caz ca, asa cum este de asteptat, nu se vor intampla aceste lucruri, atunci macar sa se redenumeasca Ministerul Sanatatii in Ministerul Imbolnavirii Populatiei si al Deceselor Asistate Public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu