vineri, 16 februarie 2018

Spatii de parcare tip... cocina la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti!

Azi, 16.Februarie.2018, m-am aflat in zona Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Pentru ce am vazut acolo cer deindata demisia primarului general Gabriela Vranceanu Firea Pandele si a tuturor nulitatilor si nemernicilor din jurul acesteia.

Am vazut o mizerie de nedescris, noroaie si balti. Zona aminteste de comuna primitiva.

Mi se pare inadmisibil ca Primaria Generala sa arunce 150 de milioane de euro in primele 11 luni din 2017 pe distractii indoielnice oferite bucurestenilor (sursa: http://adevarul.ro/news/bucuresti/bucurestenii-fostdistrati-anul-acesta-gabriela-firea-cheltuit-150-milioane-euro-spectacole-recreere-educatie-dat-numai-19-milioane-euro-1_5a3251835ab6550cb830054b/index.html), iar orasul sa fie batjocorit asa cum se poate vedea in imaginile de mai jos. Nu ar fi normal sa se amenajeze foarte multe locuri de parcare in jurul acestui mare spital, foarte utile atat pentru angajati, cat si pentru vizitatori? Evident, da.

In urma unor fapte remarcabile, unii lideri dintre stramosii nostri s-au numit Stefan cel Mare, Mihai Viteazu.

Pentru cele de mai jos este foarte normal sa o numim pe madam primar Gabriela Vranceanu Firea Pandele Imputita.

Evident, madam Firea nu e singura in primarie, ci este inconjurata de turme de nulitati, imbecili, primitivi, nesimtiti si pilosi care isi bat joc de banii publici si de cetateni.

Dupa ce ne-am delectat cu parada noroiului de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, sa rememoram rahatul mancat de liderii ipocriti ai acestor vremuri:

1. Klaus Iohannis cel prea bine facut, in mesajul de Anul Nou (sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/mesajul-prec-edintelui-iohannis-de-anul-nou-z2017-un-an-al-incercarilor-in-care-societatea-c-i-a-demonstrat-maturitatea.html):

„2017, un an al încercărilor, în care societatea și-a demonstrat maturitatea și atașamentul față de valorile democrației.” [Vazand pozele de mai sus, maturitatea si atasamentul societatii fata de valorile democratiei ma coplesesc; hohote de ras in cascada];

„Viitorul ne va pune în fața unor noi provocări, iar lecțiile trecutului ne dau încrederea că împreună, uniți și solidari, avem puterea de a construi o Românie mai bună, pentru noi și generațiile viitoare.” [Vazand pozele de mai sus, se pare ca nimeni nu are puterea sa construiasca o Romanie mai buna, ci doar o Romanie mai rea; hohote de ras in cascada].

2. Margareta [regina... republicii].

"Coroana va continua să facă tot ce este posibil, alături de instituţiile fundamentale ale statului, pentru progresul ţării, în cadrul Uniunii Europene şi NATO." [Doamna "coroana", luati de aici "progresul" tarii; hohote de ras in cascada];

"Privind în urmă, putem să fim mândri de progresele naţiunii noastre." [saraca de ea; hohote de ras in cascada].

3. Prim ministrul Tudose.

"Eu, ca om politic, am înţeles că responsabilitatea şi interesul public trebuie să stea la baza deciziilor, politicilor şi măsurilor pe care le luăm. Înţeleg că nu poţi guverna fără deschidere spre dialog, fără a înţelege şi accepta argumente, fără toleranţă." [Foarte tare! Deci interesul public este reprezentat de noroaie si gunoaie; hohote de ras in cascada].

4. Liviu Dragnea

"Elita românească are aici o mare răspundere. Identitatea şi demnitatea. Nu este întâmplător că tocmai în jurul acestor valori încercăm să construim în ultima perioadă viitorul naţiunii." [Bâşti, bai, de aici cu identitatea si demnitatea ta; hohote de ras in cascada].

5. Mircea Dusa

"[...] armata română şi-a dat jertfa de sânge pentru ca România să ajunga ceea ce este astăzi" [Chiar e pacat de sangele varsat.].

6. Mihai I

"Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară luată cu împrumut de la copiii noştri" [Pentru o informare corecta trebuie subliniat faptul ca tara (la fel ca si banii publici) nu este luata cu imprumut, ci cu japca].

Concluzie. Ii pasa cuiva (in sens pozitiv)? M-as mira.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu