vineri, 16 februarie 2018

Romania violenta: batai peste batai!

Care este cea mai respectata lege dn Romania?

Raspuns corect: legea... junglei!

Bataia este in continuare in topul stirilor din Romania. Numai in ultima saptamana au aparut stiri despre persoane de diferite varste si ocupatii care au fost batute de alte persoane care au diverse varste si cele mai diverse ocupatii sau statut social.

1. Un barbat care calatorea fara bilet a fost dat jos din tren si batut de controlor, ajutat de un calator si o calatoare (sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/video-barbat-dat-jos-din-tren-si-batut-de-controlor-si-doi-calatori-877153).

2. Un salvamontist a fost batut intr-un bar, din motive necunoscute (sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/socant/salvamontist-batut-cu-salbaticie-intr-un-bar-din-borsa-cine-e-agresorul.html).

3. Un "indragostit" in varsta de 54 de ani si-a declarat cu violenta "iubirea" de ziua indragostitilor lu' Peste, batindu-si si sechestrandu-si partenera (sursa: http://www.mytex.ro/stiri/278-112/569368-brasov-si-a-batut-iubita-si-a-tinut-o-sechestrata-in-propria-ei-locuinta-chiar-de-ziua-indragostitilor.html).

4. Un cetatean care si-a cerut salariul de la angajator a fost "pedepsit" de catre acesta cu o corectie fizica; ca un bonus, daca tot se afla pe acolo, partenera cetateanului a fost si ea "corectata" (sursa: http://adevarul.ro/locale/craiova/foto-barbat-ajuns-spital-fost-batut-patronul-sau-omul-fost-pedepsit-indraznit-isi-ceara-salariul-1_5a83cb92df52022f7585995c/index.html).

5. Un politist a fost batut de un minor (sursa: http://evz.ro/politist-batut-minor.html). Varsta minorului nu este precizata pe sursa. Cred ca este relevant daca politistul a fost batut de un minor de 10 ani sau de unul de 17 ani.

6. Un padurar a fost batut de niste hoti de lemne (sursa: https://www.europafm.ro/sibiu-padurar-batut-de-hoti-de-lemne/).

7. Un gardian de 28 de ani de la Poarta Alba si-a batut bunicul de 81 de ani, l-a legat si l-a bagat in portbagaj (sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/gardianul-care-si-a-batut-bunicul-si-l-a-bagat-in-portbagaj-ce-povestesc-martorii-despre-gestul-inexplicabil-875937). Motivele violentei nu sunt cunoscute.

8. Un sofer a fost batut cu o bata de alt sofer, dupa ce i-a acrosat masina (sursa: http://evz.ro/sofer-batut-bata-de-baseball.html).

9. Un politist local a batut cu bata un om al strazii, intr-o sectie din Brasov. Fapta s-a produs acum patru ani, dar zilele trecute au fost facute publice imagini (sursa: https://b1.ro/stiri/eveniment/imagini-revoltatoare-barbat-batut-crunt-de-un-politist-intr-o-sectie-video-212825.html). Pe aceeasi sursa aflam ca jurista de la Politia Locala Brasov este cercetata pentru proxenetism! Vai de capul nostru, uite cine "apara" legea si in ce lume am ajuns sa traim! Sper ca nu uita statul mafiot sa le mareasca salariile si sa le ofere pensii cat mai grase la sfarsitul "carierei" profesionale!

10. "Copil, lăsat în grija tatălui plecat în străinătate, bătut cu pumnii şi scaunul de mamă şi concubin", este titlul de pe sursa http://adevarul.ro/locale/resita/copillasat-grija-tatalui-plecat-strainatate-batut-scaunul-mama-siconcubin-1_5a82ecccdf52022f757fc1d3/index.html. Deci: tatal a divortat de mama; a obtinut custodia copilului; a plecat in strainatate; copilul de 12 ani a fost lasat din nou in grija mamei, care avea un concubin; copilul s-a certat cu mama; concubinul a intervenit cu pumnii si cu scaunul; copilul a ajuns la spital! Probabil ca merge si asa, iar justitia de abia asteapta sa-si urmeze cursul, oricat de firesc sau nefiresc va fi el.

Se spune "Scapa cine poate", fara sa se precizeze vreodata cine poate. Aparent nu prea scapa nimeni!

Faradelegea si dileala sunt la ordinea zilei in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu