miercuri, 1 iunie 2016

Mizerii edilitare

Campania electorala lipseste cu desavarsire, fiind eclipsata de scandalurile de orice fel (coruptie, sanatate, evaziune fiscala, vami si asa mai departe). Mascaricii locali care vor spulbera banii publici in urmatorii 4 ani au avut grija sa ne promita frectiile obisnuite (rezolvarea problemei traficului, locuri de parcare, crese, scoli, spitale, parcuri si asa mai departe).

Dau in scris inca de pe acum ca traficul si locurile de parcare din Bucuresti sunt probleme de nerezolvat din punct de vedere tehnic din cauza configuratiei orasului, care nu a fost proiectat pentru numarul de masini care exista la ora actuala. Asa ca astea sunt simple vrajeli si caterinci pentru fraierii excesiv de creduli.

Constructia de cosmelii si amenajarea parcurilor sunt fezabile si convenabile, pentru ca se toaca o gramada de bani publici, evident cat nu face.

Intre timp, de starea strazilor si trotuarelor sau de curatenia orasului, evident ca nu se va ocupa nimeni, pentru ca de aici nu ies bani de matrasit.

Ca dovada, iata starea trotuarului si noroiul din parcare la intrarea din parcul Carol, ieri 31.Mai.2016.
Nu ar fi minunat ca o instanta sa-i oblige pe toti candidatii lu' Peste sa se plimbe (sa calce) macar o ora pe fierataniile care au "incoltit" in asfalt?
Nu ar fi minunat ca o instanta sa oblige derbedeii locali sa adune noroiul din parcare, prezent din belsug in jurul masinii CT-78-STO?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu