vineri, 22 septembrie 2017

Justitia si Gregorian "MISA" Bivolaru

Gregorian Bivolaru a fost pus in libertate acum cateva zile (sursa: http://www.romaniatv.net/bivolaru-isi-regreta-fapta-si-promite-ca-nu-va-mai-discuta-cu-minori_377036.html). A fost eliberat conditionat dupa ce procurorii nu s-au opus in instanta cererii acestuia.

In instanta, Bivolaru si-a recunoscut fapta dupa ce o contestase tot timpul, declarand traditionalele regrete ale faptei comise si promitand ca nici macar nu va mai discuta cu persoane sub 18 ani.

Numai ca ieri, 20.Septembrie.2017, Bivolaru a fost dat in urmarire internationala de politia din Finlanda (sursa: http://www.mediafax.ro/social/gregorian-bivolaru-dat-in-urmarire-internationala-de-autoritatile-finlandeze-a-fost-emis-un-mandat-de-arestare-in-lipsa-pe-numele-sau-16736643).

Uimitor sau nu, Bivolaru este cercetat pentru trafic de persoane si abuz sexual!

Acum ce va urma? Va fi Bivolaru retinut si extradat, sau va mai disparea cativa ani pana va fi prins pe cine stie unde?

Interesant totusi ca omul reuseste sa tromboneasca multa lume pe banda rulanta si are ascendent moral asupra unor mari turme de fraieri creduli.

Un comentariu:

  1. Oare cine e fraierul credul? Cine inghite tot ce aude/vede la televizor, fara sa analizeze putin argumentele, sau cine practica yoga de 20 de ani si a testat pe pielea lui valoarea invataturilor lui Gregorian Bivolaru?

    RăspundețiȘtergere