luni, 23 aprilie 2018

Noi "araturi" in Parcul Drumul Taberei

Practic este vorba despre o redistrugere hotarata institutional si legal de catre autoritatile locale.

La trei ani de la reamenajarea inutila a noului parc s-a decis realizarea de noi sapaturi pe spatiile verzi pentru realizarea de canalizare si (poate) de retea de irigatii.

Probabil ca, daca am analiza superficial creierele mascaricilor de la putere care spulbera cu nerusinare banii publici, atunci am presupune ca sunt doar batuti in cap. In acest caz, probabil ca la ei acasa mai intai s-ar realiza peretii de rezistenta, dupa care s-ar sparge peretii pentru a face loc tevilor de apa.

Dar, daca facem o analiza mai realista, atunci evident ca exista planuri de batjocorit banii publici foarte bine puse la punct. Toate aceste asa zise stangacii manageriale si omisiuni sau scapari permit umflarea facturilor catre buzunarele private partenere.

Imi place ca "societatea civila" (adica ONG-urile si agentii oligarhiei politico-economice in jurul carora s-au alipit mai multi sau mai putini idioti utili) a gasit cu cale sa protesteze indelung fata de niste legi ale justitiei.

Numai ca nimeni nu s-a obosit sa protesteze fata de inexistenta unor legi si proceduri care sa nu permita din start batjocorirea banilor publici, care sa reglementeze cheltuirea eficienta si responsabila a banilor publici si care sa penalizeze abuzurile pe bani publici, risipa de bani publici si cheltuirea discretionara a banilor publici.

Acest lucru se intampla pentru ca politica postdecembrista este o mascarada fara nicio legatura cu interesul societatii si comunitatilor. Politica postedecembrista este  legata doar de interesul de a transfera cat mai multi bani publici in buzunarele celor ce detin puterea politico-economica.

Cred ca este foarte util de ramarcat faptul ca banii nu se mai fac in zilele noastre de oameni cu idei de afaceri, ci de snapanii care au acces la robinetul si la conductele cu bani publici.

Asa ca persoanele care doresc prosperitate fara limite trebuie sa ajunga in administratie si sa aiba putere de decizie in privinta cheltuirii banilor publici.

In zilele noastre intreprinzatorii din sectorul privat care nu au de a face cu banii publici sunt niste simpli pacalici stresati continuu de autoritati si de legislatia aberanta.

Ce rost mai are sa fii intreprinzator privat cu vesnice probleme cu legalitatea, cand madam Firea poate spulbera fara niciun stres pe o mizerie de spital 300.000.000 de euro + facturi rezultate din acte aditionale?

Nu este mult mai simplu si mai amuzant sa fii intreprinzator la stat, unde nu exista niciodata probleme cu finantarea, cu eficienta si cu calitatea?
Lucrari...
Vesnice lucrari...
"Aratura" proaspata...
Lucrari...
Vesnice lucrari...
Lucrari...
"Araturi" de primavara...
"Araturile" ticalosiei pe bani publici...
Alee de tip fabrica de praf, de parca orasul nu ar fi suficient de prafos...
Niciun ticalos al banilor publici nu poate fi facut raspunzator de aceasta evidenta reabilitare in bataie de joc, pentru ca nu exista prevederi legale care sa penalizeze asa ceva. Adica justitia e pusa pe butuci prin... lege!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu