luni, 16 aprilie 2018

Parcul Drumul Taberei transformat din nou in santier!

In anul centenarului lu' Peste, la trei ani de la inaugurare, exorbitantul Parc Drumul Taberei (15 milioane de euro aruncate dupa unii, 17 milioane de euro aruncate dupa altii) s-a transformat din nou in santier. Desi acest parc s-a refacut de la zero (in niciun caz la cererea localnicilor), se pare ca unele "vicii" de proiectare au permis "edililor" sa redistruga ceea ce s-a realizat si sa se sape noi santuri pe noile spatii verzi, pentru a mai spulbera niste bani publici.

Pe langa santurile proaspete mai trebuie remarcate:

1. "Serele" la care se tot lucreaza si care nu par sa aiba un termen de finalizare (nici macar un termen abstract prezumat);

2. Majoritatea noilor alei sunt deja crapate, decopertate si prafoase;

3. Terenurile de sport sunt praf (adica degradate) si pline de praf.

Intr-un cuvant, o bataie de joc perfecta pe bani publici! O bataie de joc sfidatoare si la vedere! Acesta este statul mafiot totalitar roman: o masina de tocat bani publici, in dispret fata de poporul roman platitor de taxe!

Dar ticalosii banilor publici si televiziunile nu au vreo problema cu astfel de ilegalitati sau atrocitati economice legale, ci cu revocarea Laurei Kovesi, pentru diverse motive mai mult sau mai putin fanteziste.

Pe langa aceste ticalosii pe bani publici la vedere, Kovesi aproape ca mi se pare un inger. Daca legislatia nu ar fi permis astfel de abuzuri pe bani publici si impotriva banilor publici, asa cum se intampla in Parcul Drumul Taberei, atunci 80% din munca de la DNA nici nu ar trebui sa mai aiba loc.

De fapt, spulberarea inutila si in bataie de joc a banilor publici nici nu este neaparat de competenta DNA, ci de competenta mult mai anonimului DIICOT, pentru ca este vorba de crima organizata de institutiile statului mafiot totalitar impotriva banilor publici.

Poate ca ar trebui sa-mi fac timp sa arat in detaliu toate ororile si mizeriile din acest parc, dar poate ca ar putea sa se "afirme" vreo televiziune ceva mai dornica sa prezinte adevarul si ticalosia acestor autoritati locale. Sau, daca televiziunile se ocupa doar cu manipularea si dezinformarea, atunci asta e.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu