joi, 26 aprilie 2018

Primavara se numara "araturile" in Parcul Drumul Taberei

Iata noi imagini (de azi, 26.Aprilie.2018) cu redistrugerea sistematica, institutionala si, desigur, perfect legala a Parcului Drumul Taberei.

De ce nu au prevazute canalizare si irigatii in proiectul initial? Pentru ca asa zisa "scapare" a "edililor" sa poata duce la un act aditional, la umflarea in continuare a facturii si la o alta bataie de joc pe bani publici?

Practic, vechiul spatiu verde (reabilitat acum trei ani) este redistrus in proportie de peste 50% din suprafata parcului.

Tot practic, este evident ca ticalosii sunt la putere si ca scopul lor nu este nici pe departe dezvoltarea durabila si cresterea comunitatilor, ci bataia de joc pe banni publici si imbogatirea aparent legala a ticalosilor din bani publici, sub pretextul unor lucrari care se incadreaza cel putin intr-una dintre situatiile:
1. Inutila;
2. Extrem de costisitoare;
3. De calitate execrabila.

Momentan romanii nu pot depasi stadiul democratiei infractionale si furtul masiv si aparent legal de bani publici. Societatea este incapabila sa-si propuna si sa-si aleaga lideri din exteriorul mafiei politico-economice. Statul mafiot totalitar controleaza perfect societatea. Opozitie fata de cheltuirea discretionara a banilor publici nu exista.
Santuri si araturi cat vezi cu ochii...


Imbecilitatea si ticalosia evidenta a autoritatilor locale: intre 15.000.000 si 17.000.000 de euro aruncate pe un parca fara canalizare!!!
Cum este posibil ca toti dobitocii, toate leprele, toti rahatii, toate gunoaiele sa fie la putere, sa controleze si sa-si bata joc de depozite uriase de bani publici?


Drum "forestier" creat de masinile lucratorilor pe spatiul candva verde...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu