miercuri, 11 aprilie 2018

Comert ilicit si evaziune fiscala langa o masina ANAF!

Azi, 11.Aprilie.2018, iesind din parcul Tineretului si ajungand aproape de Eroii "Revolutiei", am remarcat o masina pe care scrie "ANAF Antifrauda" si o tanti care se plimba cu buchete de flori pe mijlocul strazii.

Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, chiar in spatele masinii care se ocupa, chipurile, cu "antifrauda", tanti a vandut un buchet de flori (dupa ce a trecut pe langa masina ANAF). De chitanta fiscala nici nu poate fi vorba; de autorizatie pentru vandut flori in mijlocul strazii am putea primi un punct vedere de la primaria de sector, dar eu zic sa nu avem mari asteptari...

Probabil ca masina "ANAF Antifrauda" nu avea jurisdictie in aceasta zona. :))

Iar alti "jurisdictionati" au... alte "trebi". :))

Am remarcat (si in mod sigur nu sunt singurul; de exemplu, o televiziune filma "florarese" care vindeau o specie rara de nuferi la Piata Unirii) multi comercianti iliciti care traficau marfuri la vedere, netulburati de nimeni.

Sa fie oare primariile, sectiile de politie, fiscul si alte institutii cu diverse competente in domeniu structuri de crima organizata care patroneaza (printre altele) comertul ilicit din Bucuresti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu