Statul roman foloseste statistici mincinoase atunci cand descrie starea natiunii.
1. Statistica referitoare la somaj este mincinoasa atat timp cat sunt circa 5 milioane de salariati la peste 20 de milioane (aproximativ 22 de milioane) de cetateni romani. Ar insemna ca daca ar exista 6 milioane de salariati, somajul ar fi zero.
In acelasi timp ar trebui sa existe 16 milioane de persoane inactive. Desigur, printre cei 16 milioane se includ copiii si pensionarii. Exista in Romania 16 milioane de copii si pensionari?
Ultimul recensamant al populatiei a avut loc in 2002. Urmatorul va avea loc in 2011. Conform datelor oferite de Institutul National de Statistica, pentru varsta cuprinsa intre 20 si 64 de ani exista aproximativ 13.295.000 persoane. Sa aproximam si mai grosier si in minus la 13.000.000 persoane. Daca restrangem la varsta cuprinsa intre 20 si 59 de ani, exista aproximativ 12.333.000 persoane. Sa aproximam si mai grosier la 12.000.000 persoane.
DIN MOMENT CE EXISTA APROXIMATIV 5.000.000 DE SALARIATI DIN 12.000.000 DE PERSOANE POTENTIAL ACTIVE, REZULTA CA SOMAJUL DEPASESTE CU MULT 50%!!!
Este inspaimantator si devastator!!! Aceasta este realitatea romaneasca 2010!!! Este scandalos si faptul ca UE inchide ochii si aproba tacit toate minciunile autoritatilor romanesti. Statul roman este calaul natiunii romane!!! In plus, are si binecuvantarea UE!!! Niciun mijloc de informare in masa nu a prezentat aceasta statistica simpla si evidenta!!! Aceasta probeaza faptul ca nu exista informare corecta in Romania, ca mijloacele de informare in masa sunt aservite puterii si ca ar trebui sa se cheme mijloace de dezinformare in masa!!!
Suntem saraci pentru ca statul interzice romanilor accesul la munca, desi dreptul la munca e recunoscut de Constitutia Romaniei!!! Statul roman nu asista social, ci extermina economic cetatenii romani! Unde sunt locurile de munca? Cine a ingropat locurile de munca din Romania?
2. Statistica referitoare la inflatie este mincinoasa atat timp cat se iau in considerare numai preturile, independent de calitatea produselor, care in Romania este in general scazuta spre execrabila. In plus, ar trebui sa existe o statistica aparte a inflatiei pentru produsele de baza. O populatie majoritar saraca nu se intereseaza de inflatie la produsele de lux sau de pretul aurului, ci de inflatia la produsele alimentare si la utilitati. Nu are importanta ieftinirea autoturismelor daca pretul gigacaloriei se dubleaza.
Frunze de stejar
Acum 52 de minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu