marți, 15 septembrie 2015

Inca un neilocuibil a ajuns la cimitir

C. V. Tudor a murit de infarct ieri, 14. Septembrie.2015, la aproape 66 de ani.

In acest mod cel putin un post de televiziune (Romania TV) a ramas fara un "parerolog" aparent de neinlocuit. Cum si madam Iacob are probleme de sanatate, la Romania TV se cauta imbarligatori pe durata nedeterminata.

Pentru mine, Corneliu Vadim Tudor reprezinta un odios zvoner isteric care si-a batut joc de romani si de Romania. La fel ca multi altii care vorbesc mult fara sa spuna nimic, a fost bagat in fata pe toate canalele de dezinformare in masa cu generozitate securistica cel putin suspecta. Corneliu Vadim Tudor a latrat sau zbierat la toti adversarii politici, i-a amenintat pe toti cu justitia, dar realitatea (cel putin de pana acum) a demonstrat ca totul a ramas la nivelul de mare fâs.

C. V. Tudor ar fi fost mult mai credibil daca "dezvaluirile" lui ar fi avut urmari concrete in justitie si cel putin un mare politician ar fi fost dovedit corupt/ tradator/ hot/ etc si condamnat definitiv. Dar Tudor aparea mereu la televizor, batea campii, moderatorii il intrebau daca are dovezi, el spunea ca are, desi nu le prezenta nicaieri niciodata. Cu toate acestea, C. V. Tudor, la fel ca alti zvoneri de marca (George Becali, Miron Cozma), a avut credit neliminat la televiziuni.

Multe voci au sustinut ca unor persoane in genul lui C. V. Tudor ar fi trebuit sa li se interzica sa candideze si sa fie alesi, datorita trecutului "comunist".

Mi se pare foarte bine ca acest personaj a candidat si la fel de bine ca a fost ales, pentru ca acest fapt este mai mult decat relevant in privinta "revolutiei" care a avut loc in decembrie 1989. Daca in decembrie 1989 ar fi avut loc o adevarata revolutie impotriva vechiului regim, atunci "dinozauri" de tipul lui C. V. Tudor puteau sa candideze la nesfarsit, pentru ca nu ar fi fost niciodata alesi. Faptul ca un fost "comunist" a fost ales, la fel ca multi altii, arata cat de anticomunist era poporul roman in 1989 si in anii urmatori. In cel mai rau caz intelegem din acest comportament al votantului roman ca pseudo-capitalistii de dupa 1989 erau niste rahati mult mai mari decat "comunistii", fapt evident si dovedit de minim 108 miliarde (108.000.000.000) de dolari ciorditi dupa 1989 de mafia politico-economica romaneasca!

Cum in 1989 a avut loc Revolutia Infractorilor, se pare poporul "revolutionar" a avut mai multa incredere in "comunistul" (de fapt oportunistul) C. V. Tudor decat in alti inutili care au pus umarul la furtul a 108 miliarde de dolari (rezultat partial, asumat de postul tv Digi 24) in cei 25 de ani de postdecembrism infractional.

Pe o parte C. V. Tudor facea parte din corul "Nu ne vindem tara!", pe partea cealalta economia Romaniei, in frunte cu industria grea, era transformata fizic in fier vechi si rasa de pe fata pamantului, ca sa poata "Petrica" Roman sa zica "V-am spus eu!", cu referire la faptul ca anuntase in 1990, anul urmator Revoultiei Infractorilor, ca Romania este un morman de fiare vechi. Afirmatia lui Petre Roman nu era o premonitie, asa cum si-ar imagina unii, ci programul politic postdecembrist de exterminare a economiei romanesti, prezentat sub forma de mesaj subliminal la televizor pentru cei interesati.

Uite asa, "folclorul" cult televizat a ramas cu racnetele isterice ale lui C. V. Tudor, iar Romania a ramas fara... fabrica de tractoare si fara agricultura (de exemplu).

O amintire sinistra de neuitat a ramas in cronicile inutile cu prilejul evacuarii sediului Partidului Romania Mare. Atunci C. V. Tudor a mai avut o criza de isterie, injurand si aruncand un pahar cu apa in fata executorului judecatoresc (o femeie). In plus, a ultragiat (dupa parerea mea) un politist si i-a cam insultat pe toti cei prezenti. Tot acest circ sinistru a fost televizat. Cu toate acestea, C. V. Tudor se pare ca beneficia de imunitate totala in fata justitiei, ramanand se pare necondamnat pana la sfarsitul vietii pentru acele situatii incompatibile cu statul de drept.

Conform sursei https://ro.wikipedia.org/wiki/Corneliu_Vadim_Tudor, in calitate de europarlamentar, C. V. Tudor

"a participat la 15 din 37 de ședințe în plen - prezență de 40,54 %.";

"În perioada menționată, Vadim Tudor a vorbit în plenul Parlamentului European de trei ori, dar n-a pus nicio întrebare, n-a făcut nicio propunere de rezoluție, n-a dat nicio declarație scrisă, n-a propus niciun amendament și n-a întocmit niciun raport."!

Probabil ca asta era interesul sau dezinteresul national.

Ca stil de viata, C. V. Tudor este exemplul de imbuibat diabetic, cu probleme cardio-vasculare. Genul de persoana care place statului roman: nu a apucat se se bucure de pensie si de anii de pensie, deci nu a fost o mare povara pentru bugetul statului.

In concluzie, bine ca am scapat si de asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu