luni, 7 ianuarie 2013

Manipularea, decredibilizarea si intimidarea

Derbedeul nazist sau/ si gunoiul legionar a reinceput, odata cu trecerea in noul an, tentativele ticaloase, jalnice si nereusite de manipulare a cititorilor acestui blog; de discreditare, defaimare, denigrare si decredibilizare a autorului acestui blog; de intimidare a persoanelor care comenteaza pe acest blog.

Reafirm ceea ce am spus dintotdeauna: acesta este un agent de manipulare a opiniei publice. Comentariile lui sunt doar minciuni grosolane si trivialitati. Scopurile acestui om de nimic sunt cele enuntate mai sus.

A. Am selectat urmatorul enunt din recentul comentariu al acestui gunoi legionar: "Nu mai injuri criticii de maicuta lor cand spun adevarul.". Sa vedem cate minciuni sunt aici.

1. Derbedeul nazist nu este un critic. Este un gainar al puterii. Multe dintre articolele mele vorbesc despre modul in care puterea din Romania isi jefuieste proprii cetateni, chiar daca asta inseamna distrugerea economiei romanesti si falimentarea propriilor cetateni. Dar gunoiul care isi spune "critic" nu are o problema cu aceste situatii. Este absolut normal pentru acest gunoi legionar, ca romanii sa fie furati de propriul stat, pentru că și "munca" lui de manipulare, decredibilizare si intimidare este platita din acesti bani furati.

2. Nu l-am injurat pe nazist de ma-sa.

3. Nazistul nu spune adevarul.

Sunt minciuni de la un cap la altul comentariile "Ai vazut Barbu? Asta inseamna sa ai burta plina. Nu mai injuri criticii de maicuta lor cand spun adevarul. Taci si atat. Eventual te duci la munca." din articolul "A inceput un nou an", ca răspuns la propriul comentariu anonim: "Tot ce conteaza este ca a venit babaku cu papornita incarcata de la tara si cu portmoneul plin cu pensia de luptator in linia I a revolutiei romane ca altfel nu te puteai caca de foame.".

Nu am obligatia sa raspund la gainarii evidente. Iar tacerea nu inseamna aprobare sau ca gainariile nazistului-legionar sunt adevaruri. Demontarea minciunilor unui singur enunt ticalos costa timp, iar demontarea a n enunturi ticaloase inseamna de n ori timp pierdut. Stupiditatea si ticalosia din unele comentariii ale derbedeului nazist sau/ si gunoiului legionar sunt atat de evidente, incat prefer sa ma bazez pe bunul simt al cititorilor blogului meu.

4. "Critica" derbedeului nazist sau/ si gunoiului legionar inseamna de multe ori intimidarea si insultarea cititorilor blogului meu care doresc sa comenteze pe blog.
   
4.1. Derbedeul nazist sau/ si gunoiul legionar a scris "...si eu!" ca răspuns la comentariul "LA MULTI ANI 2013! Sa stii ca urmaresc constant tot ceea ce postezi. Toate cele bune!", scris de DiaMar bucataria galbena.

4.2. Derbedeul nazist sau/ si gunoiul legionar a scris "Io te te... gandeai ca am murit? Tot penibila!" ca răspuns la comentariul "Ma bucur sa aud ca ai petrecut bine noaptea dinte ani. Iti doresc sa ai parte de un An Nou asa cum ti-l doresti tu. Numai bine!", scris tot de DiaMar bucataria galbena.

Deci, in conceptia acestui nemernic anonim cu vederi nazist-legionare, o persoana care face urari de anul nou altei persoane este penibila.

Dupa parerea mea, doamna Mihaela, care detine blogul DiaMar bucataria galbena, este o persoana cu un caracter exceptional. Penibil, nemernic si gunoi nazist-legionar este doar anonimul care incearca fara succes sa prosteasca cititorii blogului meu.

B. In legatura cu recomandarea derbedeului nazist sau/ si gunoiului legionar sa ma duc la munca, ar fi cateva aspecte de evidentiat.

1. Unde sunt locurile de munca?

2. Nu m-a rugat nimeni cu un loc de munca in ultima vreme.

3. Ultima oferta de munca pe care am avut-o (de la o firma italiana), desi era rezonabila din punct de vedere financiar, era dublata de un contract la limita legalitatii, in fapt eram discriminat pentru simplul fapt ca sunt cetatean roman. Nu cred ca firma italiana ar fi indraznit sa propuna acel contract unor cetateni italieni. Majoritatea contractelor propuse cetatenilor romani care vor sa munceasca in strainatate sunt niste compromisuri prin care firmele angajatoare platesc mai putini bani angajatilor si eventual mai fac si evaziune fiscala.

4. Tu unde mai lucrezi, derbedeule nazist-legionar, in afara de blogul meu? Ce formatie profesionala ai?

5. Conform ultimului recensamant, se pare ca populatia Romaniei a scazut cu cateva milioane de cetateni fata de decembrie 1989. Somajul oficial din Romania acestui moment inseamna cateva sute de mii de persoane. Cate locuri de munca s-au distrus/ suprimat din 1989 si pana azi? Evident, cateva milioane! Cine sunt persoanele din componenta statului roman care trebuie sa raspunda de genocidul locurilor de munca?

6. Milioane de romani sunt angajati pe salariul minim pe economie, pentru ca nu au de ales. Acestea nu sunt locuri de munca. Munca pe salariul minim pe economie inseamna sclavie acceptata voluntar.

7. Ia critica, derbedeule nazist-legionar, urmatoarele enunturi:

7.1. Functionarii statului si directorii care au permis jaful de la Hidroelectrica, muncesc?

7.2. Functionarii statului care au improprietarit fondurile straine de investitii cu actiuni la companiile romanesti strategice (circa 20% din valoare) prin Fondul Proprietatea, muncesc?

Multumesc anticipat pentru tacerea vinovata sau eventualele aberatii pe langa subiect.

C. Am spus ca derbedeul nazist sau/ si gunoiul legionar nu are succes in actiunile lui de manipulare, decredibilizare si intimidare.

Statisticile ultimelor 3 luni pe blogul meu, http://lmar2010.blogspot.ro/, arata astfel:
1. Octombrie 2012: 2629 afisari de pagina;
2. Noiembrie 2012: 3010 afisari de pagina;
3. Decembrie 2012: 3341 afisari de pagina.

Deci, zilnic am avut in medie minim 80 de afisari de pagina. Desigur, multe dintre subiectele pe care le-am propus sunt extrem de incomode si foarte putina lume face comentarii. De aceea, cu atat mai mult, sunt convins ca doamna Mihaela, care detine blogul DiaMar bucataria galbena, este o persoana cu un caracter exceptional.

Iar statisticile zilelor de la inceputul anului si pana astazi, 07.Ianuarie.2013, arata astfel:
1. 31.12.2012: 111 afisari de pagina;
2. 01.01.2013: 136 afisari de pagina;
3. 02.01.2013: 113 afisari de pagina;
4. 03.01.2013: 136 afisari de pagina;
5. 04.01.2013: 149 afisari de pagina;
6. 05.01.2013: 181 afisari de pagina;
7. 06.01.2013: 107 afisari de pagina (duminica, zi in care nu am postat nimic);
8. 07.01.2013:  25 afisari de pagina (ziua este la inceput si inca nu am postat nimic).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu