miercuri, 15 martie 2017

Gunoaie la discretie pe bulevardul Libertatii

O alta pagina demna de enciclopedia gunoaielor bucurestene s-a scris pe bulevardul Libertatii, intre rondul Cosbuc si Calea 13 Septembrie.

Pe aceasta scurta portiune de drum am avut parte de un adevarat belsug de... gunoaie.

Bizareria "edililor" nu cunoaste limite. Mediocrii de la putere, plini de diplome (si eventual doctorate) obtinute pe pile, isi demonstreaza caracterul gaunos si sinistru prin lipsa de interes fata de normalitate si fata de curatenia orasului. De ce avem obligatia sa traim intr-un astfel de oras, fara sa fie nimeni tras la raspundere si fara sa-i pese cuiva?

Probabil ca asta e urmarea planului de "masuri" stabilit de madam Firea si gasca ei dupa ce s-a convocat comandamentul pentru... curatenia de primavara... Adica madam Firea a aparut la televizor si a trancanit pentru imagine si pentru linistirea aparenta a lucrurilor, perfect constienta ca de fapt nu se va schimba nimic.

Nu am pretentia ca am facut integrala gunoaielor din zona, ca sa nu mai vorbim de alte ciudatenii. Pentru ca oricum nu intereseaza pe cei care prin natura functiei ar trebui sa fie interesati.

Dar macar sa stim cu ce marfa avem de-a face.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu