marți, 14 martie 2017

Caine vagabond pe strada Samuil Vulcan
De unde tot apar javre pe strazile din Bucuresti? Sunt scosi din palarie sau din portbagaj? Doar mafia javrelor poate sa vina cu precizari...

Intre timp, recent, la Pucioasa o femeie a fost gasita moarta si cu urme de muscaturi pe trup.

Sursa http://targovistenews.ro/live/descoperire-socanta-intr-o-gradina-din-pucioasa/ spune ca femeia ar fi fost sfasiata de javre. Fiind vorba de o tanti de 71 de ani dintr-un oras mic, moartea acesteia nu face la fel de multe valuri ca in cazul lui Ionut, copilul ucis de caini la numai 4 ani. N-o sa vedem picior de protestatar prin Piata Victoriei pentru apararea dreptului la viata, garantat doar in gluma de un text al Constitutiei Romaniei...

Pare o stare de normalitate ca romanii sa fie agresati si ucisi de caini, de ursi, de lupi si de mistreti.

Cica la Pucioasa maidanezii sunt multi si agresivi: vreo 500!

Cica tot la Pucioasa, conform sursei nedatate si care nu permite preluarea de text fara acord scris http://voceadambovitei.ro/2017/02/pucioasa-autoritatile-locale-au-rezolvat-problema-cainilor-fara-stapan/, autoritatile locale ar fi rezolvat problema cainilor fara stapan. S-a vazut cum s-a rezolvat, din vorbe...

Cica tot la Pucioasa este un haos total in privinta javrelor...

Se pare ca legea e prosteala pentru toti. Sau ca legea e vrajeala pentru toti.

Cica tot la Pucioasa "iubitorii" de animale s-au opus cu succes autoritatilor locale care au dorit sa preia javrele si sa le duca in adaposturi, dupa care sa le eutanasieze in 15 zile!!!

Pe ce baza legala au dreptul "iubitorii" de javre (si, implicit, uratorii de oameni) sa tina 20 de javre in fata blocului?

Pe ce baza legala au dreptul "iubitorii" de javre (si, implicit, uratorii de oameni) sa puna in pericol viata si integritatea fizica si psihica a cetatenilor?

Legea spune inca din 2015 ca javrele trebuie sterilizate. Pe ce baza legala niste unii au dreptul sa nu-si sterilizeze javrele, conform legii? Pe ce baza legala primarul orasului Pucioasa, Constantin Ana, are dreptul sa nu aplice legea si sa nu doreasca (conform propriilor declaratii) sa se ajunga la sanctiuni? De ce mai avem legi?

Se simte oare primarul Constantin Ana cu mainile patate de sange pentru ca nu a aplicat legea? Se simt "iubitorii" de javre calai ai batranei de 71 de ani, c-asa "a vrut muschii lor"? Raspund toti acestia acum in fata legii pentru moartea femeii?

Ii mai pasa cuiva de oameni in Romania? Nici vorba. Regula e simpla: calca in picioare sau vei fi calcat in picioare. Ori esti puternic si rezisti, ori crapi.

Pe ce baza legala simplii cetateni romani trebuie sa-si accepte moartea sau chinurile din cauza unora care incalca legea fara sa fie sanctionati de cei care ar trebui sa aplice legea?

Pe ce baza legala cei care ar trebui sa aplice legea au dreptul sa nu aplice legea?

De ce mai exista legi? Doar pentru ca "baietii destepti" sa-si bata vesnic joc de cei care doresc sa se respecte legea? Adica exista de fapt o gramada de ticalosi cu functie, care aplica sau nu aplica legea dupa bunul plac, in cel mai discretionar mod cu putinta? Evident!

Poate fi reclamat cineva pentru ca refuza sa aplice legea? Se autosesizeaza cineva atunci cand o autoritate refuza sa aplice legea? Nu am auzit sa fie vreodata sanctionati cei care ar trebui sa aplice legea si care au refuzat sa aplice legea! Si nu este vorba de maruntis, ci de faptul ca o persoana a murit pentru ca altii nu au dorit sa fie respectate legile in privinta javrelor.

Cica la nivel national javrele sunt o problema majora, strazile fiind din ce in ce mai pline de javre...

E clar ca printre autoritati exista numerosi nemernici care ne doresc raul cu orice pret, in total dispret fata de legile in vigoare. Ne putem apara de acesti nemernici? Putem sa indepartam acesti nemernici din functiile pe care le ocupa? Evident, nu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu