miercuri, 8 martie 2017

"Protestatarii" lui Iohannis nu vor sa fie furati de PSD. Dar de Egis, da, conform contractului!

Intransigenta "protestatarilor" fata de PSD aproape ca ma copleseste, oricate amendamente tembele pe tema gratierii ar introduce Serban Nicolae.

Intransigenta "protestatarilor" fata de hotiile prezumate a fi comise de PSD aproape ca m-ar complesi in egala masura.

Atat doar, ca "protestatarii" "justitiari" si "bine informati" par sa nu observe... evidenta, daca vine din alta parte decat din PSD.

De pilda, sursa http://www.evz.ro/guvernul-tehnocrat-a-prelungit-contractul-cu-firma-bechtel.html ne informeaza cu amabilitate ca firma Egis International SA Franta (Sucursala Bucuresti), condusa de Coltilde 'De bani publici gata' Armand, are un contract pentru supervizarea autostrazii fictive "Bechtel" in valoare de 236.579.980,00 lei fara TVA, din care pana acum a facturat 269.770.000,00 lei, din care 46.880.000,00 lei TVA!

Mai mult, desi intre 2010 si 2017 nu s-a realizat niciun kilometru de autostrada pe traseul Brasov-Cluj-Bors, firma lui Clotilde 'Un altfel de politica pentru "salvarea" Romaniei' Armand a facturat intre 300.000 si 500.000 de euro pe luna ca sa supervizeze aceste nerealizari!

Probabil ca si daca vrei sa nu realizezi nimic ai nevoie de supervizare profesionista, ca nu cumva sa gresesti si sa inaugurezi vreun kilometru de autostrada. Las' ca stie mai bine guvernul lui Iohannis cum stau lucrurile... Eventual poate afla care-i afacerea si romanii lui Iohannis care isi fac veacul prin Piata Victoriei... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu