sâmbătă, 18 martie 2017

Alti bani publici aruncati inutil pe mizeria de gard metalic de langa Casa Poporului

Mitocania si nesimtirea "edililor" bucuresteni nu cunoaste limite. Acum doua zile, adica pe 16.Martie.2017, postasem un articol cu 40 (patruzeci) de poze pe tema unui gard metalic sinistru de pe Calea 13 Septembrie, de langa Casa Poporului.

Se pare ca "edilii" au receptionat mesajul, dar nu au inteles nimic din el sau l-au interpretat in felul lor.

Intamplarea a facut ca ieri, 17.Martie.2017, sa trec din nou prin zona si sa vad vreo 12-15 lucratori de tip adjuncti de baieti de mingi vopsind inutil un tronson de vreo 10 metri de gard aflat in "putrefactie". In poza de mai jos se vad doar 9, dintre care 6 vopseau efectiv, 3 "coordonau" lucrarea, iar restul erau rezemati pe gardul de piatra la un pahar de vorba, asteptand probabil sa intre in "sut" (nu se vad in imagine).

Cand m-am intors acasa am trecut din nou pe acolo, iar echipele de "lucratori" nu mai erau.
Doar tronsonul care era in lucru mai devreme a fost vopsit. Poate ca a fost un experiment.
Un experiment nereusit, desigur. Dar un bun pretext pentru a tine niste inutili pe locuri de munca pentru a li se da salarii. Probabil ca acestia sunt cei care merg in mod traditional la vot, pe baza de mita electorala cu locuri de munca, pentru ca sa aleaga vesnic intre PSD sau "opozitie" (momentan PNL). Altfel, in mod logic nu sunt motive sa alegem intre hotii de bani publici de "stanga" sau de "dreapta".
Calitaatea lucrarii este o adevarata insulta pentru sectorul privat, unde oamenii sunt luati la intrebari, multe fiind dintre cele mai stupide, in numele eficientei, productivitatii, calitatii si orice alt bla-bla-bla care nu exista pentru angajatii la stat (deci sunt discriminati pozitiv din acest punct de vedere)!
Vazand zone mari cu rugina neatinsa de vopseaua proaspat trantita pe jegul de gard, nu pot decat sa-mi doresc ca sectorul privat sa ofere lucratorilor la stat urmatoarele, de exemplu: masini cu roti patrate, frigidere care coc, locuinte in care sa ploua si sa bata vantul si alte asemenea... De dragul egalitatii de sanse si tratament!
"Perla" eficientei si calitatii capitalismului infractional romanesc postdecembrist poate fi admirata in poza de mai jos: s-a vopsit si iarba!!! Ha, ha, ha! In acelasi stil de mantuiala, macar daca s-ar fi vopsit in verde toata iarba uscata! :))

Fara discutie, cineva de acolo, de sus, vrea sa vada cum "Capitala creste verde!".
Oare suntem pe "crestere" economica numai pentru ca se risipesc banii publici?
Asta e standardul de civilizatie pe care ni-l ofera prostii si ticalosii de la putere! Desigur, aceste gunoaie umane de la putere devin tot mai bogate dupa fiecare lucrare edilitara de calitate execrabila si dupa fiecare ban public risipit, in timp ce simplii cetateni sunt obligati sa plateasca taxe inutile de un nivel aberant.
Puterea este in mana unor retardati! Probabil pentru ca au fost votati de altii mai retardati ca ei!
JOS IMBECILII SI TICALOSII DIN PRIMARII! JOS IMBECILII SI TICALOSII DIN ORICE FUNCTIE INALTA! JOS STATUL MAFIOT TOTALITAR! ORDINE SI EFICIENTA IN ADMINISTRAREA BANILOR PUBLICI! JOS TAXELE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu