luni, 6 martie 2017

Jeg stradal de nedescris pe bulevardele Mihail Kogalniceanu si Regina Elisabeta

Un adevarat festival al nesimtirii edilitare pe bani publici mi-a fost dat sa vad pe bulevardele Mihail Kogalniceanu si Regina Elisabeta. Azi, 06.Martie.2017, a batut vantul si am luat o gramada de praf in ochi. Am mers pe jos de la Opera pana in parcul Cismigiu pe drumurile mentionate. Jeg, praf, noroi, pete, gunoaie, dale crapate, dale lipsa, dale prost puse, stalpisori deplasati, stalpisori disparuti, toate acestea alcatuiesc o colectie care atesta mitocania si odiosenia edilitara din Bucuresti.

Greu de crezut ca Iohannis, Dragnea, Firea, Turcan, Gorghiu, Nicusor Dan, Basescu, custodele Margareta (al casei regale a lu' Peste) si alti vesnic impaiati in functii si "demnitati" inalte (care ne dau lectii originale de "democratie" si de "economie") se vor lua de mana cu "protestatarii" cei evident lipsiti de orice urma de simt civic (dar care vor sa credem ca le au cu CCR-ul si DNA-ul...) si vor manifesta... vreun interes de "uniune nationala" pentru curatenia orasului.

Poate ca e nevoie de informatii suplimentare de la servicii (de pilda de la deserviciul de salubritate sau de la deserviciul roman de infirmatii) ca sa afle "specialistii" mentionati mai sus ca Bucurestiul este un oras mizerabil.

Oare cum suporta toti acestia si altii ca ei jegul din Bucuresti? Isi fac vaccinuri zilnic? Traiesc in clopote de sticla?

Greu de crezut ca primariile vor aloca mai multi bani publici pentru curatenia orasului si mai putini bani publici pentru "investitii".

Nu am pretentia ca am acoperit complet subiectul jegului din Bucuresti, in ciuda celor 82 de poze postate mai jos in articol. Am lasat televiziunilor suficient spatiu sa dezvolte subiectul, in ipoteza putin probabila ca le arde de asa ceva.

Am trait suficient de mult in Romania ca sa stiu ca acest articol si evidenta nu vor schimba nimic, la fel ca si alte articole scrise pe acest blog de vreo 7 ani incoace. Am trait suficient de mult in Romania ca sa stiu ca institutiile statului (autoritatile locale in acest caz) nu vor face nimic pentru ca orasul sa fie mai curat. Am trait suficient de mult in Romania ca sa stiu ca nu exista vreo institutie la care sa ma adresez pentru rezolvarea acestei probleme legitime pentru orice cetatean normal.

De aceea, prefer sa incerc rezolvarea problemei prin metode mai putin obisnuite: stinge-vi-s-ar neamul in chinuri, adunaturi de gunoaie umane! In mod sigur asa am mai multe sanse! :)
Ca de obicei, asfaltul strazii isi schimba culoarea spre bordura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu