sâmbătă, 23 decembrie 2017

Bataie de joc edilitara la calul din parcul Titan

Am vazut zilele astea calul metalic din parcul Titan. Pe langa mazgalelile facute de primitivi pe soclu, care atesta faptul ca paznicii din parc nu pazesc nimic, am remarcat si multitudinea de placi din materiale scumpe desprinse sau sparte, semn de durere majora in "cot" a "edililor" fata de calitatea lucrarilor edilitare si fata de banii publici.

Am vazut ca in aceste zile insusi artizanul sef al loviturii de stat si al asasinatelor din decembrie 1989 a numit acel moment "revolutie". Intr-adevar, privind chiar si catre acest prezent si aceste poze, realizam ca, indiscutabil, daca nu era mitraliat Ceausescu in stil mafiot la Targoviste, atunci mafia postdecembrista a banilor publici nu ar fi putut realiza nicodata astfel de batai de joc din taxele si impozitele platite de contribuabili..

Deci, indiscutabil, Revolutia Infractorilor a avut loc. La fel de indiscutabil, infractorii banilor publici se bucura de deplina libertate, putand spulbera banii contribuabililor pe orice bataie de joc.

Sa consideram, in concluzie, aceasta lucrare publica realizata in bataie de joc ca un omagiu extrem de potrivit adus "revolutionarilor" care au iesit in strada si care au permis ca astazi sa se intample asa ceva...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu