luni, 11 decembrie 2017

Din nou circ monarhist in Parlamentul... republican

De la demagogie gretoasa la minciuni grosolane menite sa le creasca cota fostului rege si monarhiei (total impotriva Constitutiei Romaniei), nimic nu a lipsit din Parlament. "Republicanii" nostri, platiti din bani publici, au facut galerie monarhiei. S-au distins: Klaus Iohannis (presedintele Romaniei), Calin Popescu Tariceanu (presedintele Senatului), Liviu Dragnea (presedintele Camerei Deputatilor), prea euforicul si altii. Primilor trei mentionati le cer demisia cu aceasta ocazie, pentru ca nu este treaba liderilor politici ai tarii sa se ocupe de monarhie. N-aveau decat sa-l omagieze pe defunct intr-un cadru privat, nu pe banii tarii.

S-au spus prea multe aberatii la momentul "solemn" ca sa fie demontate cu argumente in acest articol. Dar au fost deja demontate in articole anterioare. In afara de propaganda monarhista, in Parlamentul Romaniei nu s-a intamplat nimic azi, 11.Decembrie.2017. Iar propaganda a tinut sa sublinieze in repetate randuri "discretia" fostului rege. Intr-adevar, ce poate fi mai discreta decat propaganda monarhista simultana pe 6 (sase) posturi de televiziune (televiziunea nationala inclusa)?

In ciuda propagandei de ultima ora, parerea mea despre monarhie nu s-a schimbat si sunt in continuare foarte republican. Daca vreun membru al odioasei si sinistrei Casei Regale considera ca are valoare si ca poate face bine romanilor, nu are decat sa candideze ca simplu cetatean  si sa fie ales. Dupa ce lumea se va scarbi destul de "performatele" indoielnice ale alesului "regal", nu are decat sa nu-l mai voteze.

Aviz uitucitor de ocazie: si dictatorul Carol al II-lea considera ca poate face bine romanilor si asa s-a nascut Romania... mica!

Mai jos sunt fotografii in care se vede ca stirile din Romania de la orele 15:00 de azi, 11.Decembrie.2017, au fost monopolizate de momentul "solemn". Campioana a parut sa fie chiar televiziunea nationala, platita din bani republicani! Chiar nu mai are Romania alte treburi?

TVR 1:

B1:

Digi24:

Realitatea:

Antena3:

RomaniaTV:
Dupa care am butonat din nou; chiar nu m-a interesat calitatea pozelor, ba chiar e mai bine ca sunt asa cum sunt... :)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu