luni, 7 mai 2018

Ce mai face romanul cand se veseleste?

Ca de obicei, da in cap cu nonsalanta, fara sa-i pese de consecinte. Conform stirilor din ultima vreme, "crestinismul", "bunatatea" si "educatia" romanilor ma coplesesc.

1. O mama a cinci copii si-a omorat nou-nascutul (sursa: https://www.dcnews.ro/vaslui-inca-o-crima-odioasa-ingroze-te-romania-bebelu-omorat-de-propria-mama-intr-un-mod-abominabil_590840.html).

L-a sugrumat, l-a injunghiat, l-a tinut trei zile intr-un dulap, dupa care i-a dat foc in curte si l-a aruncat la WC!!!

Astfel de simpli cetateni traiesc printre noi.

Va reusi oare inchisoarea sa o reeduce pe femeie si sa o redea societatii? M-as mira.

2. Un cetatean de 34 de ani a fost omorat in bataie la Vama Veche de un tanar de 17 ani (sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22430657-barbat-fost-omort-bataie-plaja-din-vama-veche.htm).

Conform altor surse, cei doi ar fi petrecut impreuna pana la un moment dat. In plus, tanarul de 17 ani a fost retinut de politie la 15 ani pentru trafic de droguri.

3. Un tanar de 16-17 ani a omorat o tanara de 18-19 ani cu 13 sau 30 de lovituri de cutit (in functie de surse, de exemplu sursele: https://observator.tv/eveniment/adolescentul-care-omorat-o-fata-din-botosani-in-timp-ce-ii-facea-poze-250699.html si https://www.cancan.ro/declaratia-cutremuratoare-primului-politist-care-vazut-o-pe-petronela-injunghiata-mortal-nu-si-putut-stapani-lacrimile-19710409). Motivul crimei este faptul ca tanara a spus despre iubita tanarului ca este grasa si urata! Din "intamplare", tanarul avea un cutit in dotare si, dupa cum se vede, se pricepea sa-l foloseasca.

Pe unele surse se mai spune ca alta persoana a savarsit crima si ca tanarul acopera aceasta persoana.

Oricare ar fi adevarul, persoana care a comis crima numai normala nu este.

4. Un alt purtator de cutit a recurs imediat la arma alba in urma unui conflict spontan si si-a casapit amicul (sursa: http://citynews.ro/eveniment/un-tanar-din-galati-si-omorat-prietenul-urma-unui-conflict-barbatul-fost-retinut-de)...

Daca asta e soarta amicilor, e clar ca e mai bine din principiu sa mergem pe trotuarul celalalt.

5. O fetita de cinci ani a fost violata, mutilata si ucisa (sursa: https://b1.ro/stiri/eveniment/baia-mare-o-fetita-violata-ucisa-221660.html).

Criminalul nu a fost inca descoperit. Exista un cerc de suspecti si se fac analize ADN in speranta ca unul dintre suspecti este criminalul.

Chiar nu ar fi utila schimbarea paradigmei Uniunii Europene si reintroducerea in regim de urgenta a pedepsei cu moartea?

Pe cine pacalim? Un astfel de monstru ar putea fi vreodata reeducat?

Sau, daca ar primi prin absurd inchisoare pe viata, la ce i-ar mai folosi reeducarea? E atat de important pentru societate ca monstrul sa crape reeducat?

Mi se pare numai mie, sau Romania pute de scelerati, de disperati sa faca rau cu orice pret?

6. Cica justitia functioneaza in Romania (sursa: http://adevarul.ro/locale/suceava/ce-pedeapsa-primit-adolescent-omorat-batrana-70-ani-ce-prealabil-incercat-s-o-violeze-1_5acf2dabdf52022f75be089b/index.html): un tanar de 19 ani, care a omorat la 15 ani o batrana de 70 de ani dupa ce a incercat sa o violeze (!!!), a primit trei ani si patru luni de privare de libertate!!!

Mai sperie pe cineva astfel de pedepse? Sau incurajeaza criminalii sa comita fara numar?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu