vineri, 25 mai 2018

Dezamagire si nostalgie

Azi, 25.Mai.2018, Mihaela Buzarnescu a jucat cu Dominika Cibulkova semifinala turneului de tenis de la Strasbourg.

Rezultatul a insemnat o mare dezamagire. Adversara a castigat cu 2-6, 6-7, 6-1.

Mihaela Buzarnescu a jucat entuziasmant primul set si jumatate din al doilea, iar victoria parea sigura. Numai ca Buzarnescu s-a dovedit risipitoare si deficitara pe propriul serviciu in setul al doilea, iar in setul decisiv s-a taiat de tot si nu a mai contat.

Pacat!

Am intuit finalul din setul al treilea si am schimbat canalul pe Turul Italiei la ciclism, unde Christopher Froome si-a desfiintat adversarii si adevenit purtatorul tricoului roz, de lider al Turului.

A fost o etapa care s-a desfasurat in unele locuri pe unde am mers cu pasul: Sestriere, Pragelato (de unde am urcat pe Albergian - 3043 m) si Bardonecchia (de unde pornesc foarte multe trasee montane).

Anterior etapa de Turul Italiei a mai trecut pe la Meana di Susa si Colle delle Finestre, dar Mihaela Buzarnescu parea invincibila si credeam ca meciul de tenis se va termina repede si bine, asa ca nu am revazut si acele locuri.

A picat numai bine aceasta etapa a Turului Italiei, altfel stateam toata seara cu amaraciunea provocata de autoinfrangerea Mihaelei Buzarnescu. Asa am trecut peste momentul neplacut si am mers mai departe.

Daca am noroc, poate revad integral etapa de Turul Italiei. Atat cat am vazut, filmarile au fost la inaltimea locurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu