luni, 28 mai 2018

Ilie Nastase, odiosul senator si sinistrul general!

Ilie Nastase a facut din nou "spectacol" (in sensul negativ al cuvantului), sfidand legile si societatea, si dovedind inca o data ca nu concepe ca legea sa fie egala pentru toti, ci numai pentru simplii cetateni.

Totul a pornit dupa ce Ilie Nastase a fost oprit in trafic, politistii avand informatii ca ar fi consumat alcool. Nastase a refuzat sa faca testul cu aparatul etilotest si sa se legitimeze. Din aceste motive politistii au procedat la incatusarea acestuia. In acest scop, politistii au dorit sa-l scoata cu forta din masina, moment in care Ilie Nastase a opus rezistenta, injurand politistii si insultandu-i cu cuvintele "prostule" si "tarane"!

Mai mult, Nastase a incercat sa faca uz de calitatea de senator (fost senator), pentru a-si legitima opozitia fata de procedurile aplicate de politisti!

Ulterior, la televizor, Nastase a pozat in victima, afirmand ca a fost dat cu fata de asfalt (sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/ilie-nastase-scandal-cu-politia-a-fost-prins-baut-la-volan-470672.html), dupa care si-a aratat niste zgarieturi la maini si pe... spate!

Foarte curios cum cineva poate fi dat cu fata de asfalt pentru ca sa fie zgariat pe spate! Hi, hi!

Episodul s-a terminat cu dosar penal pentru Ilie Nastase, pentru conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice si pentru refuzul prelevarii mostrelor biologice. Pentru injuriile adresate politistilor a fost amendat cu 1.000 de lei si permisul de conducere a fost retinut pentru trei luni.

Dar Ilie Nastase nu s-a oprit aici. La nici 24 de ore de la incident, a circulat pe scuter, desi avea permisul suspendat (reporterilor de la TV le-a spus ca a circulat cu alt permis, de Monaco...).

Nastase a fost din nou oprit de politisti, care l-au acuzat in plus ca ar fi trecut peste linia continua si pe culoarea rosie a semaforului, rezultand un al doilea dosar penal.

Dupa cum se vede, Nastase este foarte departe de a fi un model pozitiv pentru societate. In ciuda faptului ca a fost senator, Ilie Nastase pare sa nu cunoasca unele legi de baza. In plus, nici nu pare sa doreasca sa respecte unele legi.

Iar ceea ce s-a intamplat cu politistii seamana izbitor cu ultrajul.

Ciudat ca acest individ a ajuns general cu doua stele in armata romana!

Ciudat este si faptul ca, in ciuda caracterului sinistru si hidos al lui Nastase, Ministerul Apararii Nationale nu a luat nicio masura impotriva acestui general terchea-berchea, care are una dintre cele mai patate uniforme de general. Probabil ca o fi vid legislativ si ca MApN nu are parghii legale pentru a sanctiona comportamentul degradant al unui astfel de "general". Oare cate "valori" de teapa lui Ilie Nastase mai exista in armata?

Ba chiar pe la televizor s-au gasit multi care sa incerce sa-i ia apararea lui Nastase si sa incerce sa intimideze politia!

Din fericire, injuraturile si limbajul suburban (ca sa nu mai spunem mult subsenator si mult subgeneral) folosite de Ilie Nastase in "dialogul" cu reprezentantii Politiei Romane au ajuns la televizor si pe internet. Asa ca oricate pile si simpatii cu influenta ar avea Ilie Nastase, indiferent cum se vor finaliza dosarele penale in justitie, pentru o societate normala acest Ilie Nastase tot un derbedeu nerusinat ramane.


Surse (de exemplu):

https://www.antena3.ro/actualitate/ilie-nastase-nou-scandal-cu-politia-a-fost-oprit-a-doua-oara-dupa-ce-ar-fi-trecut-pe-rosu-470705.html

https://www.antena3.ro/actualitate/ilie-nastase-scandal-cu-politia-a-fost-prins-baut-la-volan-470672.html

https://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/video-incredibil-filmul-incatusarii-lui-ilie-nastase-a-fost-facut-public-limbaj-grosolan-si-santaj-la-adresa-oamenilor-legii-540476.html

https://www.antena3.ro/actualitate/ilie-nastase-nou-scandal-cu-politia-a-fost-oprit-a-doua-oara-dupa-ce-ar-fi-trecut-pe-rosu-470705.html

https://www.cotidianul.ro/ilie-nastase-scandal-cu-politia/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu