miercuri, 27 februarie 2013

Statul patroneaza mafia pietelor si evaziunea fiscala

La sfarsitul lunii trebuie sa platesc facturile la cablu, telefon si energie electrica. Asta presupune un tur prin cartier ca sa ajung la sediile firmelor care-mi incaseaza banii.

In acest fel ajung si prin Piata Rahova. Ca de obicei, am constatat ca statul patroneaza mafia pietelor si evaziunea fiscala. Totul se petrece la lumina zilei si in vazul tuturor.

Din nou am remarcat modul zgomotos in care isi fac reclama contrabandistii de tigari. Este imposibil sa nu remarci asta, din moment ce se striga la nesfarsit "Tigari, tigari, am tigari!". Doar autoritatile refuza sa vada si sa auda.

Dupa care am remarcat din nou ca vanzatorii de fructe exotice si citrice sunt probabil considerati producatori din moment ce nu ofera bon fiscal.

Dupa care am remarcat si asa zisii producatori care au adevarate aprozare cu cantitati nelimitate de produse.

Este si asta o forma de mita electorala, probabil. Altfel ar fi o joaca de copii pentru stat sa instaureze legalitatea, in masura in care ar dori acest lucru.

6 comentarii:

 1. mosulache, in anul de gratie 2013, toate bancile au internet banking. adica platesti totul pe internet si nu mai trebuie sa te intalnesti cu populatia din piata rahova!!!
  ori marile tale economii de pe vremea cand te exploatau italienii le ti sub perna?
  inseamna ca inca freci duda. card si token nu procuri decat cu adeverinta de venit.
  ...si uite asa ajungem din nou la evazionistul (implicit penal) bm care papa, plateste facturi dar declaratia lui de venituri este pe zero.
  ...si iar ne il intrebam PE TINE CINE TE PLATESTE? ai de iesau la revolutie din canale? sau tovarsii care ii asteptau cu pistoalele la iesire?
  ...si iar o sa tasnasca din tastatura lui bm muuulllttt cacat!
  .............................................
  ce sa mai punem atatea intrebari unui hot care striga hotii, platit de divizia copy-paste care manipuleaza poporul cu televizorul.
  ..............................................
  am vazut ca te pricepi si la veniturile prostituatelor. o fi vreo explicatie cu privire la veniturile tale nedeclarate???!!!

  a zis seful ca daca ai luat un cacat in gura trebuie sa taci, altfel faci multa mizerie si tot tu trebuie sa faci curat ca sa nu puta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi pentru insulte si minciuni! Se pare ca gainarul nazist si-a luat spumiera noua :)) Ai progresat, acum nici nu trebuie sa mai iesi din canale ca sa scrii aberatii pe blogul meu :))

   Sunt cetatean liber si platesc facturile cum imi place. Nu am obligatia sa tin cont de aberatiile tale. Nu sunt ultimul roman care refuza sa foloseasca internetul ca mijloc de plata. Plata prin internet e mult prea nesigura si multor romani li s-au golit cardurile folosind internetul. Nu vreau sa mi se intample asa ceva. Nu am o problema sa trec prin Piata Rahova, e foarte util sa vad cum statul roman patroneaza si protejeaza infractorii.

   Ștergere
 2. "Marius Barbu22 februarie 2013, 20:10

  Scopul acestui blog nu este sa fac o polemica nesfarsita cu tine.

  Daca crede cineva ca eu sunt sursa tuturor relelor din Romania, nu are decat."

  aici se intrezarea o mica speranta de bine cu mintea ta bolnava...dar din pacate esti omul crizelor de nervi "in mod continuat".

  nu esti esti sursa tuturor releleor, esti efectul lor care multiplicat cu numarul bolnavilor mintal din tara asta ne impinge spre o natie de isterici.

  crede-ma pe cuvant...exista medicamente.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi pentru insulte si minciuni! Se pare ca gainarul nazist si-a luat spumiera noua si e mai agitat decat de obicei. Ai progresat, acum nici nu trebuie sa mai iesi din canale ca sa scrii aberatii pe blogul meu :))

   Daca exista medicamente, nu ezita sa le folosesti :))

   Ștergere
 3. ...si hai "la multi ani romania!"...

  din parte lui bondache, agentul de serviciu, omul de la impozite si taxe sector 5 sau al de ti-o da peste bot, al de iti baga stanga in dos sau cum vrei tu sa imi mai zici.

  pentru domnul care a mancat si el o bobita din coliva romaniei datorita "autofalimentului ca mod de lucru al statului mafiot. "cadoul revolutiei" pentru tine nu a fost chiar bomboana de pe coliva, pe aia o sug doar "premiantii"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi pentru insulte si minciuni! Se pare ca gainarul nazist si-a luat spumiera noua. Ai progresat, acum nici nu trebuie sa mai iesi din canale ca sa scrii aberatii pe blogul meu :))

   Ștergere