Absolut nimic. Politica in Romania se rezuma in general doar la balciul televizat Ponta-Basescu.
Adrian Nastase a iesit bine mersi din inchisoare, arogant si durduliu, beneficiind de promotiile oferite de justitia mafiota care favorizeaza infractorii.
Dan Voiculescu este adulat de o foarte mica parte a populatiei, care nu ezita sa-si manifeste public solidaritatea cu infractorul turnator, artizan al unei privatizari frauduloase.
La televizor vedem de cateva luni o gramada de circ televizat pe tema candidatilor la alegerile prezidentiale, de parca Presedintele Romaniei decide politica interna a Romaniei.
Traian Basescu este amenintat cu suspendarea. Cred ca timpul lucreaza in defavoarea lui. Daca ar fi demis, deci nu si-ar termina integral mandatul, ar putea sa se apuce deja sa stranga semnaturi pentru a-si depune o noua candidatura.
Despre economie, societate, comaterea coruptiei, combaterea saraciei, locuri de munca, nimic, nimic, nimic!!!
Hyundai IONIQ 9 Captured in the Wil
Acum 3 ore
Tulburarea afectivă bipolară, cunoscută în trecut și ca psihoza maniaco-depresivă sau psihoza periodică reprezintă o tulburare mintală ce constă în modificarea anormală și de lunga durată a dispoziției afective, energiei și abilității de funcționare a unei persoane. Astfel, apare succesiunea episoadelor depresive cu episoadele maniacale. Spre deosebire de variațiile de zi de zi ale stării afective ale unei persoane normale de-a lungul vieții, simptomele acestei boli sunt mult mai severe.
RăspundețiȘtergereNumită în trecut psihoză maniaco-depresivă, această boală debutează cel mai adesea între 25 și 45 de ani (ea poate, mai rar, să înceapă înaintea vârstei de 20 de ani sau după vârsta de 50 de ani). Ia o formă zisă ”unipolară”, atunci când persoana este doar depresivă, sau o forma ”bipolara”, atunci când aceasta este alternativ maniacă și depresivă. Această diferențiere este totuși contestată de anumiți psihiatri.
Depresia maniacală este frecventă, afectând 5% din populație în forma sa unipolară (femeile sunt cele mai vizate) și 1% în forma bipolară (în acest caz bărbații sunt la fel de predispuși ca și femeile).
Scuza-ma ca nu te iau deloc in serios. Si pe 4 iulie 2013 ai spus despre mine ca as avea un psihic bolnav (sursa: comentariile din articolul http://lmar2010.blogspot.ro/2013/07/crestere-economica-pe-seama-scaderii.html), dupa care ti-ai incheiat comentariul cu afirmatia triumfala de om perfect "sanatos":
Ștergere"MI-A FACUT PLACERE SA TE BATJOCORESC."!?!
Asta a spus totul despre profilul tau psihic si psihologic.