joi, 22 decembrie 2016

27 de ani de la Revolutia Infractorilor

Mafia politico-economica comemoreaza cu discretie 27 de ani de la Revolutia Infractorilor.

Propaganda oficiala sustine ca aceasta pseudorevolutie a adus "libertate" romanilor. De fapt a inrobit economic majoritatea romanilor si a adus libertate deplina marilor infractori, care s-au pus imediat pe furat masiv bani publici si pe distrus economia romaneasca.

Dincolo de asasinatul politic (executia in stil mafiot a cuplului Ceausescu dupa o mascarada de proces) si dincolo de statisticile care atesta faptul ca 40% dintre romanii zilelor noastre si-au castigat libertatea... de a muri de foame si de frig in "capitalismul" postdecembrist, reamintesc faptul ca Dosarul Revolutiei (Infractorilor) a fost tergiversat pana in zilele noastre, probabil din "respect" fata de "eroii" distrugatori de tara si de popor. Cred ca in acest fapt reprezinta adevarata comemorare a circului sangeros din decembrie 1989.

Estimez, de asemenea, ca acest dosar se va tergiversa vesnic sau se va sfarsi cu o solutie in bataie de joc, departe de adevar, care va proteja autorii diversiunii, manipularii si asasinatelor din decembrie 1989. Este in firea lucrurilor sa se intample asa. Nu ca nu am sti toti ce s-a intamplat in decembrie 1989; numai procuratura si justitia refuza sa constate faptele.

Altfel, conform stirilor foarte recente, iata cateva "cuceriri revolutionare" din educatie si din sanatate.

In educatie, conform sursei http://www.mediafax.ro/social/ministerul-educatiei-5-451-de-cladiri-de-invatamant-nu-detin-autorizatie-sanitara-de-functionare-16037284, de azi, 22.Decembrie.2016, Ministerul Educaţiei afirmă că 5.451 de clădiri de învăţământ pot funcţiona deşi nu deţin autorizaţie sanitară de funcţionare! In plus, 8.195 (pe sursa este scris in mod gresit 8.1095) de clădiri nu deţin autorizaţie pentru securitate la incendiu!

In sanatate, conform sursei http://www.mediafax.ro/social/ministrul-sanatatii-in-ultimele-10-zile-au-fost-reclamate-88-de-cazuri-de-coruptie-in-spitale-16034700, din 20.Decembrie.2016, Ministrul Sănătăţii afirma ca in ultimele 10 zile au fost reclamate "doar" 88 de cazuri de corupţie în spitale!

In plus, realitatea cotidiana este dominata de stiri cu incendii si accidente. Accidentele sunt numeroase in conditiile in care sunt tot mai multe masini pe aceleasi drumuri romanesti fosile. Se cam stie ca banii de drumuri moderne s-au dus pe autostrada fictiva "Bechtel", pe autostrazi demolabile, pe neintretinerea drumurilor existente sau pur si simplu pe apa sambetei (salarii inutile la institutii capuse ale banilor publici de tip CNADNR).

Oare ce ne-am fi facut fara "eroii" din decembrie 1989 (gasca de specialisti in preluarea puterii), in frunte cu tovarasul Ion Iliescu? Ne-am fi lipsit de toate acestea?

Putem adauga certificatele de "revolutionar" obtinute pe pile si banii publici aferenti aruncati pe drepturi de "revolutionari" tot la capitolul "cinstirea" "eroilor".

Cu asta, pentru mine "serbarile" s-au incheiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu