marți, 20 decembrie 2016

Cadoul de sarbatori al lui Merkel pentru poporul german: atentat terorist in Targul de Craciun de la Berlin

Politica falimentara a Uniunii Europene in privinta imigrantilor si refugiatilor isi arata a n-a oara roadele: un nou atentat terorist s-a produs pe teritoriul Uniunii Europene.

Folosindu-se de modelul de succes de la Nisa, un cetatean a "rechizitionat" un tir si a intrat cu el in lumea de la Targul de Craciun din Berlin.

Bilantul oficial actual este de 12 morti si 48 de raniti!

Inca din anul 2015 am remarcat si semnalat faptul ca anumiti lideri ai UE, in frunte cu madam Merkel, Jean-Claude Juncker, Martin Schultz, Werner Faymann si altii favorizeaza prin pasivitate terorismul pe teritoriul Uniunii Europene. In acelasi timp, aceiasi lideri isi bat joc de cetatenii Uniunii Europene.

Articolele se gasesc pe sursele:
https://lmar2010.blogspot.ro/2015/09/criza-imigrantilor-sau-lectia-de-nazism.html
https://lmar2010.blogspot.ro/2015/09/uniunea-europeana-isi-minte-si-isi.html
https://lmar2010.blogspot.ro/2015/09/bani-garla-pentru-refugiati-genocid.html
https://lmar2010.blogspot.ro/2015/11/terorism-si-atentate-declaratii-si.html.

Au urmat apoi atentate la Bruxelles, Nisa si acum la Berlin. Anterior avusesera loc doua atentate la Paris.

Despre liderii iresponsabili care favorizeaza terorismul pe teritoriul Uniunii Europene raman la parerea exprimata pe sursa https://lmar2010.blogspot.ro/2016/03/atentate-firesti-dupa-intrarea.html, in sensul ca as dori sa-si traga un glont in cap in semn de solidaritate cu victimele atentatelor islamiste din ultima vreme si in semn de asumare a raspunderii pentru haosul care a cuprins Uniunea Europeana.

In acelasi timp, cer din nou tuturor liderilor europeni sa interzica orice imigratie islamista in Uniunea Europeana pe termen nelimitat si scoaterea religiei musulmane in afara legii.

Revenind la atentatul de la Berlin, am remarcat comportamentul aiuristic al lui madam Merkel, care pare sa-l depaseasca pe Hollande la modul in care bate campii dupa atentat.

Astfel, pornind de la declaratiile lui Merkel aparute pe sursa http://www.mediafax.ro/externe/angela-merkel-ar-trebui-sa-recunoastem-ca-atacul-din-berlin-a-fost-unul-de-natura-terorista-16034294, aceasta odioasa si sinistra spune mai intai ca este respingator daca atentatorul este un azilant, fapt care insulta pe germanii care i-au primit cu bratele deschise pe imigranti si refugiati (majoritar islamisti).

De unde deduc ca daca atentatorul (sau casapul in serie, pe scurt) ar fi fost un cetatean german, atunci moartea a 12 persoane si ranirea a altor 48 nu este respingatoare, ci este probabil ceva de bine.

Tot madam Merkel, intr-o criza grava de logica, afirma ca oamenii nu trebuie opriti de frica de nenorocire si ca trebuie sa-si continue viata obisnuita. O fi valabil si pentru cei 12 morti? Isi pot continua cei 12 morti... viata obisnuita? Se mai duc cei 12 morti la targurile de Craciun cu familiile si prietenii?

Se vede treaba ca madam Merkel incearca sa-si spele pe creier electoratul si poporul german cu orice dileala care-i trece prin minte. M-as mira sa aflu ca poporul german se va bucura de targurile de Craciun total indiferent fata de atentatul care tocmai a avut loc.

In replica la aberatiile lui Merkel, un om politic dintr-un partid anti-imigratie din Germania a comentat astfel:

"Când va înceta această ipocrizie? Aceştia sunt morţii lui Merkel”!

M-as mira la fel de mult sa se termine cu ipocrizia: urmeaza, ca de obicei, condamnarea atentatului, lumânărele, solidaritate, reculegere, sporirea gradului de alerta si, mai ales, pasivitate fata de terorismul islamist, care in mod cert va face noi victime.

In mod sigur lozinca "De Craciun, fii mai bun!" nu este valabila pentru islamisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu