marți, 6 decembrie 2016

Romania lucrului "bine" facut: o haita de 15 javre a atacat si ranit grav o femeie!

Pe 28.noiembrie.2016 si pe 03.Decembrie am pus poze recente cu javrele care incep sa fie din nou prezente pe strazile din Bucuresti, pe sursele https://lmar2010.blogspot.ro/2016/11/cainii-vagabonzi-acapareaza-din-nou.html si https://lmar2010.blogspot.ro/2016/12/caine-fara-stapan-in-parcul-drumul.html.

In provincie situatia este si mai grava decat in Bucuresti. Un caz deosebit de grav s-a petrecut la Iasi (surse: http://www.mediafax.ro//social/o-femeie-de-51-de-ani-din-iasi-a-fost-internata-in-spital-dupa-ce-a-fost-muscata-de-15-caini-fotografii-care-va-pot-afecta-emotional-16016207; http://www.agerpres.ro/social/2016/12/05/iasi-femeie-adusa-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-a-fost-muscata-de-15-caini-17-06-30; http://www.agerpres.ro/social/2016/12/06/iasi-hingherii-au-prins-16-maidanezi-in-zona-lacului-venetia-unde-a-fost-muscata-femeia-ranita-grav-16-09-34), unde o femeie a fost muscata de o haita de 15 caini!!! Evident, femeia a ajuns in stare grava la spital.

Las sa vorbeasca de la sine pozele preluate de pe sursa http://www.mediafax.ro//social/o-femeie-de-51-de-ani-din-iasi-a-fost-internata-in-spital-dupa-ce-a-fost-muscata-de-15-caini-fotografii-care-va-pot-afecta-emotional-16016207, cu mentiunea ca din cauza bandajelor "opera" nu poate fi admirata decat partial de catre iubitorii de horror 100% real. De asemenea, lipsesc pozele mult mai infioratoare din momentul in care victima a fost gasita de cei care au dus-o la spital.


 

Atunci cand javrele, ursii sau alte salbaticiuni bantuie prin orase si sunt impuscate, imediat apar "specialisti" de tipul lui Marius Marinescu, care invoca cruzimi fata de animale.

Acum, ca o femeie a suferit un atac odios si sinistru care s-a lasat cu zeci sau sute de muscaturi pe maini si pe picioare (poate si in alte parti, de exemplu pe cap), vedem foarte clar ca simplii cetateni nu au pe nimeni la fel de vocal pe la televiziuni, care de altfel nu au facut mare tam-tam pe aceasta tema, la fel ca in cazul ursului de 170 de chile care a fost impuscat (din fericire) la Sibiu. Iar "campania electorala" e plina de proiecte de subtilizat masiv banii publici, nu cu asigurarea dreptului la viata al cetatenilor.

Nu apare nimeni la televizor care sa spuna ca javrele nu sunt luate de pe strazi.

Nu apare nimeni care sa spuna la televizor ca javrele sunt tinute si hranite o perioada in diverse locatii (altele decat adaposturile unde ar trebui eutanasiate dupa 14 zile, conform legii), iar apoi javrele sunt aruncate pe strazi sau abandonate. De exemplu, in cazul de fata se spune ca javrele sunt gazduite intr-o tabara de elevi nefunctionala de langa Iasi (nu au nevoie elevii sa mearga in tabara?); ca javrele mai stau intr-o padure de langa Iasi, gestionata de ocolul silvic; ca javrele ar fi abandonate de oamenii din satele de langa Iasi! Deci, se pare ca in astfel de cazuri nicio autoritate a statului nu e obligata sa se ocupe de javrele salbatice decat atunci cand e prea tarziu! Ce "bine" ca exista un vid legislativ si ca javrele pot prospera, se pot aduna in haite si pot ataca oameni!

Nu apare nimeni la televizor care sa invoce incalcarea grava a unor articole din Constitutia Romaniei, de exemplu:
"ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate."

(sursa: http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=2#t2c2s0sba22);
"ARTICOLUL 35
(1) Statul recunoaşte dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos şi echilibrat ecologic.
(2) Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept.
(3) Persoanele fizice şi juridice au îndatorirea de a proteja şi a ameliora mediul înconjurător."

(sursa: http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=2#t2c2s0sba35).

Nu apare niciun vehement la televizor care sa vorbeasca despre cruzimi fata de oameni!

In schimb toti sceleratii si tortionarii au impresia ca ne fac din vorbe atunci cand incearca in zadar sa ne convinga de dreptul animalelor de orice fel de a agresa si omora oameni!

Poate ca nu s-a inteles prea bine cum e treaba cu cruzimile animalelor fata de oameni, asa ca mai pun o data pozele relevante:

Daca astfel de poze ar afecta intr-adevar pe cineva cu functie, putere si influenta, atunci asa ceva nu s-ar intampla niciodata in Romania! Nu-i asa Iohannis, Cioloș, Ciocloș, Cioroș, Parlament și restul turmelor de "bine" intentionati de la nivel national si local?

Eu cred ca oricine are dreptul la legitima aparare fata de orice fel de animal atunci cand viata si integritatea fizica si psihica ii este pusa in pericol de animalele agresive, cu atat mai mult atunci cand autoritatile si mafia javrelor (sau a animalelor in general) impiedica sau refuza in mod evident luarea masurilor care se impun pentru garantarea dreptului la viaţă şi la integritate fizică şi psihică ale persoanei.

Niciun dobitoc psihopat cu acces la antena nu ar trebui lasat sa incerce sa ne convinga ca javrele sau alte animale au mai mult drept la viaţă şi la integritate fizică şi psihică decat oamenii!

Dar sigur ca doar intr-o tara cum este Romania, dominata la varf de coruptie si la baza de cretini si de analfaneti functionali, oamenii ajung sa sfarseasca omorati de caini, ursi, lupi si alte jivine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu