miercuri, 21 decembrie 2016

Sevil Shhaideh - cea mai tare propunere de prim ministru din toate timpurile

Mai dornic ca niciodata sa respecte criteriile de integritate ale lui Iohannis si prevederile legii, Liviu Dragnea a reusit sa surprinda toata lumea politica si mediatica cu propunerea sa de prim nimistru, in persoana doamnei Sevil Shhaideh.

Toate speculatiile facute din belsug in perioada premergatoare propunerii s-au dovedit a fi false. In limbaj loteristic, nu a fost niciun castigator la categoria I. :)

"Exegetii" opozitiei au sarit in sus ca madam Shhaideh ar fi apropiata lui Dragnea (fina de cununie si om de incredere).

Pe de o parte, mai toata lumea politica este cumetrita, deci chestia asta nu are relevanta. Poate ca ar fi bine ca, pe langa declaratia de avere, persoanele publice sa isi declare si pilele, relatiile si rudele. :)

Pe de alta parte, ce ar fi fost de asteptat, ca Liviu Dragnea sa propuna o persoana in care nu are incredere, eventual o persoana care il oftica? :)

De parca Basescu nu l-a nominalizat pe Boc de cate ori a cazut vechiul guvern Boc... Sau de parca Iohannis nu l-a nominalizat pe Ciolos pentru ca niste lideri ai UE aveau incredere in el...

Asa ca, daca Iohannis accepta propunerea lui Dragnea, atunci vom avea un prim ministru de religie musulmana si casatorita cu un sirian! Ceea ce arata ca lumea politica romaneasca este mai lipsita de prejudecati si mai corecta din punct de vedere politic ca niciodata.

In rest, singurul lucru care conteaza este sa vedem daca va fi bine pentru cetateni sau tot pentru mafia politico-economica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu