Mărturisesc că nu urmăresc concursurile muzicale ale Eurovision. Trăiesc cu ideea că acest concept este o mizerie corectă din punct de vedere politic, fără legătură cu arta muzicală.
Am văzut la televizor (la știri) o secvență din melodia căștigătoare și nu m-a impresionat cu absolut nimic. Tot la știri la televizor am văzut că s-a iscat un oarecare scandal în care ar fi implicat și juriul din România.
Nu m-au interesat detaliile. În momentul de față nu am altă problemă decât cu faptul că ni se oferă mult circ în schimbul ignoranței noastre totale față de obligația statului de a ne asigura un trai decent.
Cred că ar trebui să avem infinit mai multe știri despre măsurile de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.
Cred că ar trebui să avem infinit mai puține știri de cacao, inclusiv pe tema Eurovision.
Ultimul rahat pe care l-am reținut anterior de la un concurs Eurovision este că a fost câștigat, ce să vezi, de femeia cu barbă... Din fericire, nu numai că nu au apărut de atunci mai multe femei cu barbă pe străzi, dar nici de „vedeta” lui Peștișor nu se mai știe nimic.
Mulțumim pentru prosteli, sunt deja prea multe.
Mai ziceți-ne și despre traiul decent!
Dar nu ca Mugur Isărescu: „De unde, tată?”. Ce i-o fi venit lui Isărescu de se crede tăticul tuturor?
Hi, hi!
Isărescu ori e extrem de senil (greu de crezut), ori a avut (extrem de improbabil) numeroase amante. Ori minte în stilul lui Iohannis, precum respiră (ceea ce mă face să cred că România este deja în recesiune, indiferent de circul statistic oficial).
Oricum, există un răspuns și la întrebarea lui Isărescu (de unde?):
- Din cheltuirea judicioasă a banilor publici, din concedierea bugetarilor inutili și angajați pe pile (se lăuda, mințind (cum altfel?), Florin Cîțu că va evalua bugetarii, i-a evaluat din părți, ca să poată Iohannis să ne mintă azi că statul și-a făcut treaba),
- Din reducerea salariilor aberante ale angajaților statului,
- Din reducerea atribuțiilor primăriilor (fizic este imposibil ca primarii să-și poată rezolva toate problemele, așa cum a spus și Cristian „Colectiv” Popescu) la unison cu reducerea cheltuielilor primăriilor,
- Din preocuparea statului pentru propria eficiență economică (în total antagonism cu preocuparea exclusivă a actualului stat mafiot totalitar pentru sifonarea aparent legalizată a banilor publici).
marți, 17 mai 2022
Mi se pare numai mie sau Ucraina a câștigat politic un concurs-fantomă de muzică?
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu