luni, 23 martie 2015

Telejustitia Revolutiei infractorilor

Asa zisele mistere ale Revolutiei Infractorilor au luat din nou sfarsit dupa interviul pe care Dan Andronic l-a luat fostului procuror militar, general Dan Voinea.

Printre altele, Dan Voinea a declarat in cadrul acestui interviu, consemnat pe sursa  http://www.evz.ro/dan-voinea-nicolae-ceausescu-a-fost-sacrificat-de-comunisti-pentru-comunism.html, urmatoarele:

"Nu am avut terorişti, pentru că nu existau. Nu au existat teroriști.";

"Ascultați-mă, așa cum au făcut cu cei de la USLA - am identificat încă opt cazuri. După ce i-au împușcat pe cei de la USLA și i-au scos ca teroriști, le-au tăiat capul și au scris pe ei teroriști... Și ei îi chemaseră pe toți ca să apere ministerul. Au dat telefon la Academia Militară să vină să apere ministerul, pe care nu l-a atacat nimeni niciodată. S-au urcat aia în trei autobuze, au oprit în poarta Ministerului Apărării, acolo în Drumul Taberei. Au tras în ei, morți și răniți. Pe cei care au scăpat i-au băgat în dispozitiv. După nicio oră, adjunctul lui Stănculescu, generalul Nicolae Eftimescu, a sunat la Academia Tehnică Militară de la Coşbuc.";

"S-au urcat și ei în autobuze, s-au dus la Ministerul Apărării Naţionale și s-a tras și în ei. Avem și acolo morți și răniți. Care au scăpat i-au băgat în dispozitiv. După aia i-au dat telefon generalul Bâtlan, care era șeful Miliției Capitalei, să-i spună că colcăie Cimitirul Ghencea de teroriști. Să trimită milițieni, pentru că ei știu să lupte cu teroriștii. Strânge ăsta vreo 30 de oamenii, i-a pus și pe ăștia într-un autobuz. Milițienii nu s-au mai dus prin față, au mers pe lângă gardul Cimitirului Ghencea și, la un moment dat, au spus să oprească autobuzul și apoi au sărit gardul. Cimitirul se învecinează în partea de sud cu Ministerul Apărării Naţionale. Militarii care erau în dispozitiv și aveau ordin să tragă când i-au văzut pe milițieni că intră pe acolo, pac cu mitralierele pe ei. Bineînțeles că aștia au plecat, au fugit. A primit generalul Bâtlan reproșuri că au fugit. Să-i trimită din nou. Nu s-a mai dus niciunul.";

"I-a chemat, nu știu dacă o mai trăi Truțulescu, și pe ăia de la Buzău, de la unitatea de cercetare diversiune. A venit Truțulescu și a spus că lui i-au murit patru colegi lângă el. Și el chiar a crezut că se luptă cu teroriștii. Au ajuns noaptea ei, cu camioane cu prelată, şi când au coborât în fața ministerului s-au pus cu mitraliera pe ei. Ăștia nu au mai apucat să intre: răniți, morți, unii au fugit în blocuri. Au cerut ajutor, au bătut în uși la oameni, au dat telefoane. Oamenii, văzându-i în costume de camuflaj, spuneau că-s atacaţi de teroriști. Până dimineață a fost măcel acolo. Locatari din Drumul Taberei care au apucat să treacă pe acolo cu mașinile i-au ras și pe ei, nu mai conta că e autobuz, camion, Dacie.";

"Au ras tot! Când ai greșit, domnule, prima oară, a doua oră, a treia oară, a patra oară, a cincea oară, a șasea oară, a șaptea oară, a opta oară?";

"Erau diversiunile pe care le făceau atunci. Îi chemau și îi împușcau.";

"Ideea a fost aşa. Să-i sacrifice pe ei [pe sotii Ceausescu], pentru că lumea, prin presă, a fost influenţată să creadă că s-a ieşit în stradă nu împotriva regimului comunist, ci împotriva dictatorilor Ceauşescu. Primii care au strigat că sunt dictatori au fost generalii lui. Unii stăteau pe munţi de bani, nu puteau să-i cheltuiască. Timişorenii care au strigat „Libertate” nu au zis de Ceauşescu că e dictator. Să luaţi lozincile să vedeţi, nici mâncare nu au cerut. Ei au cerut libertate, atât. Nu au cerut pâine, ci libertate."!

"Clujul, Timişoara..., au plecat 34 de dosare. Bucureştiul n-a fost terminat. Sunt dosare terminate, dar le-au blocat.".

Acestea sunt unele dintre declaratiile facute public in cadrul acestui interviu.

Dan Voinea este unul dintre procurorii care au anchetat evenimentele din decembrie 1989.

Din moment ce aceste declaratii au fost facute public si din moment ce impotriva celui care a facut aceste declaratii nu s-a inceput vreo urmarire in justitie pentru calomnie, insulta, defaimare, dezinformare, declaratii mincinoase, rezulta ca simplii cetatenii pot crede ca multe dintre aceste declaratii sunt adevarate.

Cu toate acestea, pentru justitia romana (libera?) aceste declaratii par sa nu existe.

"Sunt dosare terminate, dar le-au blocat.". Cine a blocat dosarele si cu ce drept? Nu cunosc procedurile, dar daca se spune ca exista principiul separarii puterilor in stat si ca justitia este independenta, atunci nimeni nu ar trebui sa poata bloca dosare! Ce lege permite blocarea dosarelor? Nu exista legi care sa interzica si sa pedepseasca blocarea dosarelor? Cum mai este justitia din Romania libera daca se poate bloca cu atata usurinta infaptuirea ei?

Care sunt consecintele blocarii dosarelor?

In cazul Revolutiei Infractorilor exista o consecinta deosebit de grava: atat cei care au organizat omorurile din decembrie 1989 cat si cei care au realizat practic omorurile din decembrie 1989 sunt in libertate si pozeaza in oameni respectabili si onorabili. Daca au suficienta putere si influenta, pot lovi din nou oricand! Poate ca loviturile s-au si produs deja si se produc in continuare de 25 de ani incoace, numai ca acum nu mai este nevoie de arme si spectacol cu "teroristi", ci de circ "democratic" cu parlament, cu guvern si cu alte institutii ale statului.

Deja dupa 25 de ani putem aprecia la ce a folosit Revolutia Infractorilor: la distrugerea economiei romanesti si implicit la distrugerea majoritatii romanilor, condamnati la saracie si la lipsa oricarei perspective economice pozitive.

Iar o natiune fara libertate economica este o natiune de sclavi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu