Iata o noua pagina de istorie in timp real a hotiei legalizate de bani publici...
Prima atestare documentara pe blogul personal a odioseniei de gard metalic de langa Casa Poporului a fost facuta acum 6 (sase) ani, in plina "criza" financiara, pe vremea masurilor "dure dar necesare", pe 07.Martie.2011, in cadrul articolului corect intitulat "Capitala Mizeriei si a prostului gust" (sursa: https://lmar2010.blogspot.ro/2011/03/capitala-mizeriei-si-prostului-gust.html).
In carul unui "recensamant" al mai multor odiosenii edilitare de atunci, scriam: "De remarcat starea jalnica a gardului metalic, amplasat relativ recent
in speranta, probabil, ca hotii de fier vechi il vor rezolva cat mai
repede. Cu cat s-o fi facturat "lucrarea"? S-a atribuit prin licitatie
publica celui mai nemernic dintre incompetenti?".
Despre acelasi gard scriam pe 06.Septembrie.2013, in cadrul articolului "Mania gardurilor metalice" (sursa: https://lmar2012b.blogspot.ro/2013/09/mania-gardurilor.html) : "Gardurile metalice aruncate prin Bucuresti sunt o alta metoda prin care
se toaca la nesfarsit taxele si impozitele cetatenilor onesti. Am pus in
aceste fotografii gardul de langa Casa Poporului (palatul
Parlamentului). Las privitorul sa aprecieze utilitatea si estetica
acestei mizerii edilitare deja ruginite. Probabil ca acest gard s-a vrut
a fi si o atractie turistica...".
Acum, in 2017, m-a izbit faptul ca acest gard metalic este pur si simplu macinat de vreme. S-a mancat metalul de parca ar fi stat un secol pe fundul oceanului, ca Titanicul. Vopseaua verde s-a exfoliat, infirmand sloganul "Capitala creste verde!" si lasand rugina sa transmita, probabil, mesaje pozitive universului... In unele locuri parti din gard lipsesc, in alte locuri gardul a fost vandalizat si indoit, desi acest lucru nu se poate realiza cu mana libera si desi nu cred ca exista un motiv rezonabil pentru care s-ar apuca o persoana, chiar si beata, sa se apuce sa distruga acest gard.
La ce ne-a folosit aceasta porcarie edilitara, la fel ca atatea altele?
Sigur ca la absolut minic. Mafia politico-economia de la putere a pus la cale metode de autoimporprietarit cu bani publici. Dupa victoria Revolutiei Infractorilor din 1989, nenumarate lucrari inutile, ineficiente si de calitate execrabila s-au facturat la preturi supraevaluate, in timp ce simplii cetateni au fost obligati prim lege sa plateasca taxe nefiresti si supraevaluate, pe care mafia politico-economica de la putere si le-a insusit in marea lor majoritate. Nu degeaba au remarcat si oficialii bulgari ca in Romania pretul kilometrului de autostrada este de cateva ori mai mare in Romania decat in Bulgaria, desi conditiile sunt similare! De ce ar fi alta situatia in cazul mizeriei de gard metalic?
Dincolo de toate aceste considerente economice, ce minti bolnave pot sa urasca atat de mult Bucurestiul si cetatenii sai incat sa fie de acord cu astfel de batai de joc edilitare? Este evident ca astia sub nicio forma nu pot fura banii publici lasand in urma ceva util si durabil!
Astfel de mizerii edilitare arata cat de odioase si de sinistre sunt legile din Romania, daca permit autoritatilor sa-si bata joc de banii publici cu atata nonsalanta, fara teama de a fi trasi la raspundere!
Inutilul primar al Sectorului 5, Daniel Florea, pusese gand rau in campania electorala gardului din jurul Casei Poporului, propunand demolarea lui. Oare i se pare ca mizeria metalica de mai jos, "opera" de referinta a "capitalismului" infractional, victorios si postdecembrist arata prea bine? O fi mandru ca e roman acest Daniel Florea privind odiosenia de gard metalic?
Sa lasam cele 40 (patruzeci) de poze de mai jos sa vorbeasca de la sine...
DNA nu vine sa ii ia si se pare ca nimeni nu are vreo problema cu asta. Ca un fapt divers, gardul se termina spre sediul SRI de pe bulevardul Libertatii.
"Felicitari" statului mafiot totalitar roman pentru aceasta "realizare" de exceptie!
Va urez cu toata sinceritatea traditionalul "Stinge-vi-s-ar neamul in chinuri, leprelor!". Poate ca de data asta e cu noroc...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu