joi, 6 aprilie 2017

Trafic aglomerat

1. Intersectia 13 Septembrie cu Panduri era blocata. Multi soferi considerasera ca ii lasasera destul pe ceilalti sa treaca si ca ar fi cazul sa mai treaca si ei. Asa ca... nu mai trecea nimeni.

Nervi si un cor de claxoane... Instinctul de amuzament m-a indemnat pentru o clipa sa fac pe dirijorul. :) Dar instinctul de conservare m-a indemnat sa-mi vad de treaba si sa fac pe dirijorul doar in sinea mea. :) Sigur ca nu era cazul sa pun si eu paie pe foc.

2. Intersectia 13 Septembrie cu Progresului era fluenta in limitele posibilitatilor. Adica politistii dirijau traficul fluierand de zor. Din nou instinctul de amuzament m-a indemnat pentru o clipa sa strig in gura mare "Si iata ca arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize". :) Dar inteleptul instinct de conservare mi-a cenzurat pornirile evident gresite si m-am amuzat doar in sinea mea, afisand o mina extrem de serioasa pentru public.

3. Pe trotuarul  de pe 13 Septembrie spre Samuel Vulcan o masina s-a parcat cum s-a nimerit in dreptul unei pizzerii, unde exista o ingusta platforma suprainaltata de acces. O doamna a coborat de pe bicicleta si a luat-o pe platforma, dupa care o alta doamna cu copilul in carut a utilizat acelasi traseu cu vadita neplacere. Instinctul de amuzament nu a putut avea nicio reactie. Nici instinctul de conservare nu a fost solicitat.

In concluzie, pe carosabil sau pe trotuar, libera circulatie in Bucuresti este destul de dificila la anumite ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu